December 19, 201114 yr Zastanawiam sie ostatnio nad kupnem komputera. Moj stary notebook doprowadza mnie juz do szalu, do codziennego szybkiego korzystania mam tablet, ale niestety czasami musze popracowac przy komputerze. Ktos testowal komputery all in one ? Ostatnio sie zastanawiam nad: Lenovo IdeaCenter A320-1 i3 6GB 21,5 LED HD Może ktoś testował ?
December 19, 201114 yr Podaj swój budżet to wtedy będzie łatwiej coś zaproponować, chociaż i tak jestem zdania, że iMac jest tutaj bezkonkurencyjny
December 19, 201114 yr Author Ale potrzebuje komputera do pracy, system musi byc windowsowy. Budzet to wlasnie 2800 zl, ale caly czas sie zastanawiam, czy notebook, stacjonarka, czy cos takiego
December 28, 201114 yr lap/notebook=al in one to jeden grzyb czy kupisz laptopa czy all in one to praktycznie to samo
January 8, 201214 yr lap/notebook=al in one to jeden grzyb czy kupisz laptopa czy all in one to praktycznie to samo LOL Jeśli to to samo to powiesz mi, że komputer All in One też wsadzisz do torby i pójdziesz z nim np. do szkoły?
January 9, 201214 yr chodzi o podzespoły lolku masz to co w lapie wpakowane za monitorem.... Edited January 9, 201214 yr by shy4