schabek 5293 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 (edited) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' Edited January 12, 2012 by schab0795 Quote Link to comment
Karol_1985 17 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 (edited) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' a po co wy to wogole kupujecie? http://allpremiumaccount.blogspot.com Codziennie pojawiaja sie tu nowe dane do kont premium, Co prawda bardzo czesto kasuja te konta po ok 24 h , ale nie widze problemu aby przed kazdym sciaganiem dodac sobie nowe konto premium a skasowac juz nie aktywne + oczywiscie najlepiej uzywac jakiegos programu do sciagania.ja uzywam jdownloader Nie musisz dziekowac. Zreszta nikt nie musi J downloader sciaga mi bez problemu - kiedy chce Edited January 12, 2012 by Karol_1985 Quote Link to comment
bartiz 1576 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Takich blogow jest b duzo sam z tego korzystam i jest git http://premiumaccountfree4all.blogspot.com/ Quote Link to comment
Stona 569 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 A ja mimo wszystko walę przez nopremium. Gigabajty kupuję smsami ze służbowej komórki Pół roku temu [?] kupiłem za 30pln 120GB, ostatnio znowu jakoś tak i to jest jednak mega opcja, bo masz praktycznie wszystkie serwisy hostingowe dostępne.Filmy kradnę przez jdownloadera. Do tego bardzo fajna opcja jest z videobb/megavideo . Wrzucasz link przez stronę nopremium i możesz oglądać bez limitu 72minut [na(pipi)iam sobie seriale z iitv.pl Nigdy nikomu reklamy nie robię, bo mi za to nikt nie płaci ale jeśli mam brać konta, to wolę lecieć przez nopremiuma. [i pomyśleć że kiedyś kupowałem premium konto na rapidzie XD]. 1 Quote Link to comment
qb3k 946 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 (edited) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' Na początek to ja bym zaczął używać JDownloadera, a potem martwić się o konta. e: ja sobie kupuję konta i wrzucam do JD. Żadne pieniądze, a wygoda nieporównywalna do wymienionych wcześniej matactw Edited January 12, 2012 by qb3k Quote Link to comment
oskar_PL 34 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 filesonic na 30 dni za 2.99 . kasa co nic... Quote Link to comment
schabek 5293 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Dobra, sprawdze ten JDownloader. Kiedys to mialem ale przyzwyczailem sie do IDM. Rozumiem ze mozna ustawic sobie poczatek sciagania o takiej i takiej godzinie? Quote Link to comment
Karol_1985 17 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 (edited) Dobra, sprawdze ten JDownloader. Kiedys to mialem ale przyzwyczailem sie do IDM. Rozumiem ze mozna ustawic sobie poczatek sciagania o takiej i takiej godzinie? Tak masz tam w dodatkach harmonogram Edited January 13, 2012 by Karol_1985 Quote Link to comment
maciekww28 848 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Do tego bardzo fajna opcja jest z videobb/megavideo . Wrzucasz link przez stronę nopremium i możesz oglądać bez limitu 72minut [na(pipi)iam sobie seriale z iitv.pl nie lepiej przerobić link do filmu i pobrać przez generator np. hostuje.net? Quote Link to comment
Stona 569 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Nie, lepiej oglądać bez pobierania. Quote Link to comment
Recommended Posts