January 20, 201214 yr Pomocy nie wiem dlaczego ale po ostatniej aktualizacji każde duże demko które ściągne nie chce się zainstalować. miałem tak z kingdoms of amalur, ffXIII, Rage. Próbowałem bez ściągania w tle i nadal to samo. ściągam demko a potem w połowie instalacji wyskakuje błąd 80029654. ściągałem kilkukrotnie i dupa. wie ktoś może o co tu chodzi?
January 23, 201214 yr Author zrobiłem tak że ściągnąłem demko bez ściągania w tle. nic nie ruszałem i jeszcze raz ściągnąłem demko. tym razem się zainstalowały. Pozdrowienia
January 23, 201214 yr pobrałem kingdoms of amalur w tle i działa, to nie zależy pewnie od tego jak ściągasz, po prostu wrzucili naprawiony content Edited January 23, 201214 yr by Orson
January 25, 201214 yr ściagacie na raz, czy na raty? demo ff13-2 sciagalem na raty i blad mi wy(pipi)alo o rzekomo corrupted data. Potem ściagnełem za jednym razem i było ok.
January 25, 201214 yr ściągałem wszystko na raty - ff13 nie zadziałało, Syndicate działał , rage również.