Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Bource Legacy

Featured Replies

Opublikowano

Czyli czwarta część świetnej(?) serii.

Te "pyknięcia" podczas uderzeń wyjęte żywcem ze zwiastuna Prometeusza. Nieładnie ;)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ?

• Literowki rotfl, c nie lezy nawet kolo n wiec chyba pisales bruce lee. Jak mozna zrobic literowke kiedy wlasciwa litera jest 3 klawisze obok, chyba pisales to na klawiaturze stopami gremlinie.

Opublikowano

To jest spin-off, no jaram się ze względu na starą Trylogię i Nortona w Legacy.

Niech tylko będzie jak najmniej Weisz...

Opublikowano

The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ?

Opublikowano

A co to to Bource Kre3k :D ?Sam film może się udać ,ale zmiana aktora na minus,choć ważne jak zagra.

Ciekawe ,czy nakręcą pozostałe 6 części,takie przedłużanie popularnej marki przeważnie źle wychodzi.

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano
  • Autor

The Bource Legacy ? Czy wy ku rwa jestescie juz na tyle niedorozwinieci, ze nie potraficie nawet tytulu normalnie napisac ?

Sorry za tego babola, niech mod jakiś poprawi. :)

I nie obrażaj się za tego minusa, jestem niestety typowym Polaczkiem, oko za oko. :blum1:

Opublikowano

Sorry za tego babola, niech mod jakiś poprawi. :)

I nie obrażaj się za tego minusa, jestem niestety typowym Polaczkiem, oko za oko. :blum1:

Zdarza się,w sumie ta nazwa coś mi przypomina,hmmm...

Czyli jakbyś dostał plusa ,to dałbyś plusa,right?

Opublikowano

Jestes gimbusem a nie polaczkiem lol, "nie obrazaj sie za minusika", skad ty sie sledziu urwales bo chyba nie z kobiecego lona ?

Opublikowano
  • Autor

Ojoj, ktoś ma chyba tutaj jakieś problemy z sobą, co? Życzę powodzenia, rób dalej ludziom awantury z powodu literówki, na pewno dobrze na tym wyjdziesz. :)

Opublikowano

Literowki rotfl, c nie lezy nawet kolo n wiec chyba pisales bruce lee. Jak mozna zrobic literowke kiedy wlasciwa litera jest 3 klawisze obok, chyba pisales to na klawiaturze stopami gremlinie.

Opublikowano
  • Autor

Tak szczerze mówiąc to się sam zdziwiłem jak to się stało, no ale zakończmy to. :) Mod niech poprawi i przy okazji usunie tą bezsensowną dyskusję.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem świeżo po seansie i cóż mogę powiedzieć, zawiodłem się. Jak ktoś oczekuje filmu na pozioie trylogii to niech się zastanowi dwa razy zanim pójdzie do kina. Pierwsza godzina filmu to tylko i wyłącznie nudy, myślałem że zasnę. Gdybym nie widział zwiastunu i nie wiedział, że jednak będzie jakaś akcja to wyszedl bym z seansu. Druga polowa nawet daje radę, ale nie umywa się do filmów z Damonem. Pościgi nie są jakieś ekscytujące, muzyka nie powoduje takiego wrażenia jak powinna, a samych walk wręcz jest bardzo mało (i krótko).

Jakby ktoś się mnie pytał, to z czystym sumieniem nie polecał bym iść na ten film do kina.

Edytowane przez Square