Opublikowano 7 kwietnia 201213 l "Krew z krwi" to sensacyjna produkcja Canal +. Serial opowiada historię Carmen - wdowy po zamordowanym gangsterze, która by chronić rodzinę jest zmuszona przejąć jego rolę. Carmen wraz z rodzeństwem – bratem Wiktorem i siostrą Marleną dorasta w Gdyni. Jest córką liczącego się przestępcy Andrzeja Roty. Zawsze stara trzymać się z dala od kryminalnego półświatka, co udaje się, dopóki nie wychodzi za mąż za Marka Majewskiego, który wraz ze szwagrem – Wiktorem, przejmuje przemytniczy interes teścia. Z Markiem Carmen tworzy szczęśliwą rodzinę, ale nie jest typową żoną kryminalisty. Nie interesują jej pieniądze, błyskotki ani ekscytujące przeżycia. Koncentruje się na wychowywaniu dzieci i prowadzeniu domu. Dla Franka, Natalii i Borysa planuje bezpieczną przyszłość z dala od rodzinnych interesów. Przez lata żywi nadzieję, że mąż zerwie z przestępczym światem. Zapowiada się nieźle, spore nadzieję wiąże z tą produkcją. Spoko obsada, reżyser też w miarę. Premiera już 11 kwietnia o 21.00. Ja tam się jaram No ale nie oglądałem Gry o tron to może się nie znam :< P.S. Jeżeli był gdzieś już taki temat to sorry, szukałem i nic nie znalazłem.
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l Jak na moje oko, to takie Breaking Bad made in poland. Jak nie będą robić metamfetaminy w Żuku to powinno być spoko.
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l jest szansa na pierwszy porządny serial polskiej produkcji od czasu "ekipy" - czekam.
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l Wow, Polacy zaczynają robić dobre i ciekawe seriale - świat się kończy... Edytowane 8 kwietnia 201213 l przez Kre3k
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l No wiadomo, że BB nie przebije, ale i tak tematyka 1000 razy ciekawsza niż polskie Galerie czy inne Klany. Takie TVN-owskie seriale typu Usta, Usta albo Przepis na Życie są już dość znośne (szczególnie ten pierwszy), ale to mimo wszystko nadal seriale o tym jak się wszyscy naokoło pier.dolą i potem są z tego dzieci. Więc już za samą inicjatywę wyjścia z czymś nowym (a przynajmniej w Polsce) mają dużego plusa.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l a ja się pytam, pytam się ja: gdzie jest SZYC?! gdzie jest KAROLAK?! gdzie jest KAROL co został papieżem?! no i ŻMUDA-TRZEBIATOWSKA gdzie jest?
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Autor Pierwszy odcinek to takie 20min niezłe, następne 15 słabe i reszta całkiem fajna. Dupy nie urwał no ale to pierwszy odcinek także luz. Jednak serial imo zapowiada się na prawdę super i nie mogę doczekać się następnej środy
Opublikowano 6 maja 201212 l jesteśmy na półmetku więc z czystym sumieniem mogę polecić ten serial. bardzo wysoki poziom jak na polskie standardy. prosta wymiana kilku ciosów między simlatem a afganem to jedna z lepiej wyreżyserowanych scen walki jakie widziałem w polskim kinie. obsada świetna, klimacik fajny - trochę podobny do the killing, dziecięcy aktorzy nie irytują.
Opublikowano 6 maja 201212 l Że flegmatyczna matka jest główną bohaterką to zaraz podobne? Dobry jest serial, zdecydowanie wart polecenia, a jak na polskie standardy to już w ogóle full wypas.
Opublikowano 7 maja 201212 l zwłaszcza ostatni odcinek dobry, nie nudzi i ma sie ochotę oglądac dalej, ostatni dobry polsi serial tego typu to fala zbrodni imo
Opublikowano 31 maja 201212 l Muszę przyznać, że finał dał radę, pograł na emocjach i był super zwieńczeniem serialu.
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Autor No, zakonczenie bardzo dobre. Juz po przed ostatnim odcinku szukalem finalu gdzies na necie bo nie moglem sie doczekac. Rzadko w pl serialu zakonczenie jest takie w sumie smutne. W wiekszosci wszyscy zyja, ciesza sie, trzymaja razem za rece, zblizaja sie do siebie. Tu bylo zdecydowanie inaczej. I fajnie.
Opublikowano 25 lipca 201212 l lol, amerykańce nakręcili własną wersje: http://www.youtube.com/watch?v=kKef_4ci8Ag co za chu.joza xD
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Serial pękł w dwa dni, gorąco polecam <standardowa opinia>. Odkopuję bo pierwowzorem zarówno dla Red Widow, jak i Krew z Krwi była holenderska produkcja Penoza. Jarałem się, że Polacy to wymyślili, ale mimo tej informacji wciaż jestem pod wrażeniem, jak ładnie ta historia wpisała się w gdyńskie realia. Edytowane 8 stycznia 201312 l przez ShtaS
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Według mnie należy się odkop Został tylko 1 odcinek do końca 2 sezonu. Serial jak dla mnie jest świetny, wciągnąłem się mega
Opublikowano 11 czerwca 20159 l właśnie widzę na trakcie, że drugi sezon dłuższy i tvp2 emituje, a nie canal+. żuławski znowu odpowiada za reżyserię? no nie powiem, podjarałem się.