April 10, 201214 yr Nie zauważyłem takiego tematu, być może coś przeoczyłem. Dungeon Hunter Aliiance przybył do mojego domu dokładnie w piątek. Co mogę powiedzieć? Gierka wciąga jak cholera. Prosty tryb multiplayer co-op, szukasz hosta według własnego upodobania (np. w takim momencie w jakim akurat skończyłeś rozgrywkę i grasz). Uwielbiam gry typu hack & slash więc ta starczy mi na długie godziny. Max lv to 75 a ja po 2h grania mam dopiero 5 lv, mogę sobie wyobrazić jak długo zajmie mi przejście gry + 3 klasy.
April 10, 201213 yr też dzisiaj gra do mnie doszła, ale technicznie to kaszana, animacja rwie, słabe tekstury (nawet mimo że kamera jest wysoko), a do tego długie loadingi
March 20, 201412 yr Ktoś z was pomógłby w walce z ostatnim potworkiem?Gwarantuję masę zabawy. Edited March 20, 201412 yr by Zdunek
March 21, 201412 yr Ja. nie wiem, skad tak slabe noty tej gry. Sciagnalem demo i jasne, graficznie moze nie jest to szczy vity, ale gra sie mega przyjemnie. Cena tej gry obecnie to 4 dyszki, wiec chyba sie skusze...
April 13, 201510 yr Witam czy jest ktoś z Was zainteresowany wspólną gra w Dungeon Hunter ? Pozdrawiam