Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie kupiliście ps vite?

Featured Replies

Opublikowano

Ja najpierw kupiłem w Media expert, ale oddalem konsolke na gwarancje i dostalem zwrot kasy. Potem kupiłem w Sony Centre. Sprzedawca był nie miły i nie pomocny, nie potrafił mi odpowiedzieć na proste pytania, jak: promocja z wipeout w play. Jednak zdecydowałem sie na zakup w Sony Centre, ponieważ gwarancja trwa 2 lata, a nie rok jak w przypadku pośredników.

Edytowane przez envie89

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

super

w moim przypadku ultima.pl... sprawdzone, zaufane.

Edytowane przez .:marioo:.

Opublikowano
  • Autor

allegro, od jakiegoś łepka... (nówka)

Ja chciałbym przestrzec od kupowania na allegro. W gwarancji jest napisane, że tylko 1-szy właściciel ma prawo do serwisu i musi okazać paragon ze sklepu. Specjalnie dlatego jechalem do Sony Centre. Konsolka jest w paragonie na moje imie i nazwisko, wiec nawet jeślibym odsprzedał konsole nie otwartą z pudełka, to ta osoba nie miałaby gwarancji.

Edytowane przez envie89

Opublikowano

Ja chciałbym przestrzec od kupowania na allegro. W gwarancji jest napisane, że tylko 1-szy właściciel ma prawo do serwisu i musi okazać paragon ze sklepu. Specjalnie dlatego jechalem do Sony Centre. Konsolka jest w paragonie na moje imie i nazwisko, wiec nawet jeślibym odsprzedał konsole nie otwartą z pudełka, to ta osoba nie miałaby gwarancji.

No to się przed zakupem pyta o paragon, co za problem? Moim zdaniem warto jest kupić konsolkę po taniości od kogoś kto pozbywa się jej np. biorąc na umowę w Play. Niedawno widziałem 2-dniowy egzemplarz, no nówka, 3G z Play za 899zł na Kup Teraz więc oferta idealna...

Opublikowano

ma gwarancję z empiku, z paragonem

Opublikowano

Kupiłem w Sony Centre w Altusie (Katowice). Chciałem ją kupić za pół roku dopiero, ale jak do mnie w dniu premiery zadzwonili, że czeka na mnie odłożony model 3G to głupio mi się zrobiło i nie potrafiłem odmówić.