Jump to content

Gry Multiplayer

Devil-01

Recommended Posts

Witam , konsolkę mam już ze 2 miesiące i dziś podpiołem ją do neta . Jestem wprost wniebowzięty tym ile zyskuje konsolka po podłączeniu. Jaką grę warto kupić , chodzi mi o taką która ma bardzo fajny tryb multiplayer . Na chwilę obecną mam jedynie Goldeneye . Multi tej gry jest dobre ale chcę inną grę :)

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 10 months later...

a ktos moglby polecic najlepsze gry na multi offline ?

Bo zastanawiam sie nad kupnem dodatkowego Wilota, ale poza Mario, DonkeyKongiem, czy Smash Bross nie widze jakis dobrych tytulow.

w jakich grach wymagany jest Nunchak dodatkow dla 2 gracza ?

Edited by easye

a ktos moglby polecic najlepsze gry na multi offline ?

Bo zastanawiam sie nad kupnem dodatkowego Wilota, ale poza Mario, DonkeyKongiem, czy Smash Bross nie widze jakis dobrych tytulow.

w jakich grach wymagany jest Nunchak dodatkow dla 2 gracza ?

Na Wii jest masa gier multiplayer offline.

Nunchuk zwykle jest potrzebny do multiplayera, ale to zależy od gry. W Party Games (np. Rayman Raving, Mario Olympic, Wii Sport) z tego co pamiętam po prostu nie będziesz miał dostępu do niektórych dyscyplin w multiplayerze.

Gierki, które kojarzę, że mają multi offline, w większość z nich grałem i pozytywnie oceniam:

Celowniki - Resident Evil, Dead Space, House of the Dead, Sin&Punishment

Wyścigi - Excite Truck, Excite Bots, Trackmania

Sportowe - NBA Jam, PES, Mario Strikers, ewentualnie FIFA, Punch Out (chyba ma multiplayera), Virtua Tennis, Grand Slam Tennis

Strzelanki - Goldeneye, Conduit 2 (chyba ma splitscreena)

Inne - Spyborgs, Boom Blox, Guitar Hero, Rock Band, 2 x Kirby, Tatsunoko vs Capcom, Trauma Center, Lego, Geometry Wars, 

potrzebny Nunchak do 2 pada ?

Myslałem że czytasz swoje statusy :P Mario party i inne multiparty obsługują zazwyczaj tylko wiilota także druga grucha raczej zbędna tym bardziej Wii Sport resort można grac w nawet 4 os. zmieniając się tylko i grając jednym wiilotem z gruchą