Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

:) Polska krew... a tak na serio u ciebie chyba jeszcze będzie inaczej bo masz te sklepy "game" a oni wprowadzają inną formę przesiadki. U nich chyba trzeba oddać grę i dostajesz vouncher na inną grę (inną czyli BF4 na PS4)

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 702,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Tommi jak masz u siebie gamestop to idziesz do gamestop,dajesz im wersje na ps3 doplacasz 15 euro i masz bf4 na ps4.

W PL pewnie bedzie opcja nr.1 plyta w czytnik,wchodzisz do ps store na ps4 i masz opce upgradu za 10euro. Taniej o 5 euro ale dostajecie wersje cyfrowa.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Zobaczymy- pytanie jeszcze jak to jest wlasnie z ta cyfrowa przesiadka w PL?

Gdyby nie byla jednak mozliwa, to na pewno nie mam zamiaru zakladac zagranicznego konta, doladowywac je w EUR itd.- wtedy za to 15EUR wezme w gamestopie pudło.

Swoja droga mam wielka nadzieje, ze pelna polonizacja bedzie w obu przypadkach mozliwa- pochlastalbym sie chyba gdybym musial grajac slyszec to niemiecku... :/

Opublikowano

Tommi chlopaki beda mieli bf4 kilka dni wczesniej niz ty(polskie sklepy zazwyczaj wysylaja wczesniej.) to ci powiedza,czy w menu mozna zmieniac jezyk.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

chcialbym sie mylic, ale melee pod grzybem = choojnia z grzybnia... :/ 

jak O i R3 zamienia, to bede mogl z tym zyc.

Opublikowano

No tak tylko trzeba bedzie miec ten kod,ciekawe czy tylko jakies specjale egzemplarze beda to mialy czy wszystk

Raczej wszystkie ;) Troszkę nasi sprzedawcy się nacieli z ceną 250 pln za wersje ps4 , mi preorder grzecznie zamienili na ps3

Opublikowano

Jestem ciekaw jaka cena będzie BF4 na PSS, bo tak się zastanawiam czy jest sens kupować na płycie skoro i tak cały czas gra będzie w napędzie :) szkoda lasera.

Opublikowano

Jestem ciekaw jaka cena będzie BF4 na PSS, bo tak się zastanawiam czy jest sens kupować na płycie skoro i tak cały czas gra będzie w napędzie :) szkoda lasera.

tu masz cenę

https://store.sonyentertainmentnetwork.com

279 zl

jak zawsze przystępna

Edytowane przez hellspawn81

Opublikowano

w DE pudelko (wersja ps3) w sklepie 70 EUR kosztuje, wiec jeszcze wiecej.

ogolnie odje.buje im lekko z cenami gier moim zdaniem...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

ja juz zlozylem preordera, wiec odpadam, ale na premiuma chetnie sie zloze jesli sie bedzie dalo.

Opublikowano

Zielu a digital tez ma opcje upgrade? Bo mi sie wydaje,ze tylko pudelko ma upgrade.

Opublikowano

na ppe pisali ze cyfrowa też ma upgrade. a nawet tymbardziej = bo z podełkową chcą sie jakoś upewnić że czlowiek szybko nie opyli wersji na ps3 przesiadając sie na ps4 i chcą jakiegoś potwierdzenia na ps4 ze nadal ma sie płytke z grą na ps3. w cyfrowej wersji nie ma tego problemu

a swoja drogą ceny dochodzące do 300zł to niezła (pipi)nia

Opublikowano

Zielu a digital tez ma opcje upgrade? Bo mi sie wydaje,ze tylko pudelko ma upgrade.

Ma na 100% bo jest opis jak go wykonać w przypadku wersji cyfrowej. Jak dla mnie wersja w tym przypadku jest wygodniejsza, tylko ta cena :(

Opublikowano

a swoja drogą ceny dochodzące do 300zł to niezła (pipi)nia

Standardowa cena w cyfrowej w europie. Tylko origin w PL i Rosji ma fajne ceny. W Irl naborigin masz 65 euro za zwykla i za delux chyba 75euro,gdzie w PL masz za delux 169zl a zwykla cos kolo 140zl.Na Psn chyba 70 euro kosztuje zwykla wersja.

Opublikowano

Znalazłem...

Digital-Based Step by Step Overview:

Digital Only:
  • Step 1: Buy or pre-order* the PS3™ digital version of the game from PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store.
  • Step 2: In PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store, find the PS4™ digital version of the game as soon as it becomes available. The special price will be available for accounts who purchased the PS3™ Digital version of the game from the PlayStation®Store.
  • Step 3: Buy or pre-order** the PS4™ digital version of the game at the special offer price. See Promotion Restrictions for Each Game.
Opublikowano

Macie nazwy map oraz do każdej foto, Operation Locker walka w kompleksie budynków ? :), i jeszcze mała informacja co do przejścia z PS3 na PS4 i związane z tym transfer osiągnięć. Oficjalnie podano że stats z multi przechodzą ale już tryb singla NIE. Czyli po przesiadce musicie singla zaczynać od początku i tyczy się to nie tylko BF4 ale wszystkich gier jakie do tej pory dostały opcję "przejścia" łącznie z AC Black Flag 

Maps:

mp_siege.jpg?resize=620%2C102
Seige of Shangai

mp_naval.jpg?resize=620%2C102
Paracel Storm

mp_prison.jpg?resize=620%2C102
Operation Locker

mp_damage.jpg?resize=620%2C102
Damage

mp_flooded.jpg?resize=620%2C102
Flooded

mp_abandoned.jpg?resize=620%2C102