Opublikowano 20 września 201311 l Polska krew... a tak na serio u ciebie chyba jeszcze będzie inaczej bo masz te sklepy "game" a oni wprowadzają inną formę przesiadki. U nich chyba trzeba oddać grę i dostajesz vouncher na inną grę (inną czyli BF4 na PS4)
Opublikowano 20 września 201311 l Tommi jak masz u siebie gamestop to idziesz do gamestop,dajesz im wersje na ps3 doplacasz 15 euro i masz bf4 na ps4. W PL pewnie bedzie opcja nr.1 plyta w czytnik,wchodzisz do ps store na ps4 i masz opce upgradu za 10euro. Taniej o 5 euro ale dostajecie wersje cyfrowa. Edytowane 20 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 21 września 201311 l Zobaczymy- pytanie jeszcze jak to jest wlasnie z ta cyfrowa przesiadka w PL? Gdyby nie byla jednak mozliwa, to na pewno nie mam zamiaru zakladac zagranicznego konta, doladowywac je w EUR itd.- wtedy za to 15EUR wezme w gamestopie pudło. Swoja droga mam wielka nadzieje, ze pelna polonizacja bedzie w obu przypadkach mozliwa- pochlastalbym sie chyba gdybym musial grajac slyszec to niemiecku...
Opublikowano 21 września 201311 l Tommi chlopaki beda mieli bf4 kilka dni wczesniej niz ty(polskie sklepy zazwyczaj wysylaja wczesniej.) to ci powiedza,czy w menu mozna zmieniac jezyk. Edytowane 21 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 21 września 201311 l chcialbym sie mylic, ale melee pod grzybem = choojnia z grzybnia... jak O i R3 zamienia, to bede mogl z tym zyc.
Opublikowano 22 września 201311 l Jak dla mnie oferta świetna, więc już zaklepane kupują BF4 na PS3 Edytowane 22 września 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 22 września 201311 l No tak tylko trzeba bedzie miec ten kod,ciekawe czy tylko jakies specjale egzemplarze beda to mialy czy wszystkie.
Opublikowano 23 września 201311 l No tak tylko trzeba bedzie miec ten kod,ciekawe czy tylko jakies specjale egzemplarze beda to mialy czy wszystk Raczej wszystkie Troszkę nasi sprzedawcy się nacieli z ceną 250 pln za wersje ps4 , mi preorder grzecznie zamienili na ps3
Opublikowano 25 września 201311 l Jestem ciekaw jaka cena będzie BF4 na PSS, bo tak się zastanawiam czy jest sens kupować na płycie skoro i tak cały czas gra będzie w napędzie szkoda lasera.
Opublikowano 25 września 201311 l Jestem ciekaw jaka cena będzie BF4 na PSS, bo tak się zastanawiam czy jest sens kupować na płycie skoro i tak cały czas gra będzie w napędzie szkoda lasera. tu masz cenę https://store.sonyentertainmentnetwork.com 279 zl jak zawsze przystępna Edytowane 25 września 201311 l przez hellspawn81
Opublikowano 25 września 201311 l w DE pudelko (wersja ps3) w sklepie 70 EUR kosztuje, wiec jeszcze wiecej. ogolnie odje.buje im lekko z cenami gier moim zdaniem... Edytowane 25 września 201311 l przez tommi
Opublikowano 25 września 201311 l Za chwilę trzy gry to będzie równowartość konsoli :confused: Edytowane 25 września 201311 l przez mclusky
Opublikowano 25 września 201311 l ja juz zlozylem preordera, wiec odpadam, ale na premiuma chetnie sie zloze jesli sie bedzie dalo.
Opublikowano 25 września 201311 l Zielu a digital tez ma opcje upgrade? Bo mi sie wydaje,ze tylko pudelko ma upgrade.
Opublikowano 25 września 201311 l na ppe pisali ze cyfrowa też ma upgrade. a nawet tymbardziej = bo z podełkową chcą sie jakoś upewnić że czlowiek szybko nie opyli wersji na ps3 przesiadając sie na ps4 i chcą jakiegoś potwierdzenia na ps4 ze nadal ma sie płytke z grą na ps3. w cyfrowej wersji nie ma tego problemu a swoja drogą ceny dochodzące do 300zł to niezła (pipi)nia
Opublikowano 25 września 201311 l Zielu a digital tez ma opcje upgrade? Bo mi sie wydaje,ze tylko pudelko ma upgrade. Ma na 100% bo jest opis jak go wykonać w przypadku wersji cyfrowej. Jak dla mnie wersja w tym przypadku jest wygodniejsza, tylko ta cena
Opublikowano 25 września 201311 l a swoja drogą ceny dochodzące do 300zł to niezła (pipi)nia Standardowa cena w cyfrowej w europie. Tylko origin w PL i Rosji ma fajne ceny. W Irl naborigin masz 65 euro za zwykla i za delux chyba 75euro,gdzie w PL masz za delux 169zl a zwykla cos kolo 140zl.Na Psn chyba 70 euro kosztuje zwykla wersja.
Opublikowano 25 września 201311 l Znalazłem... Digital-Based Step by Step Overview: Digital Only:Step 1: Buy or pre-order* the PS3™ digital version of the game from PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store. Step 2: In PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store, find the PS4™ digital version of the game as soon as it becomes available. The special price will be available for accounts who purchased the PS3™ Digital version of the game from the PlayStation®Store. Step 3: Buy or pre-order** the PS4™ digital version of the game at the special offer price. See Promotion Restrictions for Each Game.
Opublikowano 26 września 201311 l Macie nazwy map oraz do każdej foto, Operation Locker walka w kompleksie budynków ? , i jeszcze mała informacja co do przejścia z PS3 na PS4 i związane z tym transfer osiągnięć. Oficjalnie podano że stats z multi przechodzą ale już tryb singla NIE. Czyli po przesiadce musicie singla zaczynać od początku i tyczy się to nie tylko BF4 ale wszystkich gier jakie do tej pory dostały opcję "przejścia" łącznie z AC Black Flag Maps: Seige of Shangai Paracel Storm Operation Locker Damage Flooded Abandoned Golmud Railway Resort Tremors Dish Edytowane 26 września 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 26 września 201311 l Tutaj też kilka ciekawych screenów http://forum.symthic.com/battlefield-4/5348-documenting-the-8-new-maps-in-the-new-trailer/
Opublikowano 26 września 201311 l Kurde widzę, że będzie gdzie powalczyć nie tylko otwarte przestrzenie ale i kompleksy budynków. Ślina już cieknie