Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior wchodzę w to. poproszę na priv info ile i komu przelać.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio wchodzę w to. poproszę na priv info ile i komu przelać. ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu Edytowane 30 kwietnia 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l dobra dorzuć mnie też do listy, w końcu jestem w 1410 jak serwer będzie full to po ewentualnej PM wypyerdolicie rozumiem randomów aby wpuścić szlachtę?
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l jak serwer będzie full to po ewentualnej PM wypyerdolicie rozumiem randomów aby wpuścić szlachtę? https://www.youtube.com/watch?v=rUEL4rDZkok
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Dobry ten nowy firmware sie wydaje jeśli chodzi o funkcjonalność. Faktycznie dawno nie było update'a z tyloma zauwazalnymi na każdym kroku zmianami. Ciekawe jak ze stabilnoscia będzie. Edytowane 30 kwietnia 201410 l przez tommi
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Grzebią przy Share ale nigdzie nie napisali, żeby je naprawili (nagrywanie tego co trzeba). Trzeba potestować.
Opublikowano 1 maja 201410 l Panowie nie dawało mi spokoju dlaczego nie mogę często wejść na własny serwer, Kabotyn też miał taki problem. Napisałem do człowieka z Community Manage i potwierdził mi że są problemy. Rentable Servers have been disabled on PS4 while we fix several issues. Sorry about the inconvenience.
Opublikowano 1 maja 201410 l fajno fajno.. nie no naprwde jesli juz spitola platne serwery to bedzie mistrzostwo swiata... a moze oni wynajmuja te serwery ktore byly tak zlagowane wczesniej:) bylby ladny numer:)
Opublikowano 1 maja 201410 l Jaja jak arbuzy. Po zainstalowaniu firmware mam problemy z połączeniem z siecią. Menu mi się wiesza i zmusza do restartu konsoli - tylko wczoraj 5 razy. Share nadal działa jak chcę. Próbując wbić do Bluszczą, który jakimś cudem dołączył do naszego serwera, wrzucalo mnie do tommięgo, który z kolei był na zupełnie innym serwerze. Nie podoba ma się to :\
Opublikowano 1 maja 201410 l Jaja jak arbuzy. Po zainstalowaniu firmware mam problemy z połączeniem z siecią. Menu mi się wiesza i zmusza do restartu konsoli - tylko wczoraj 5 razy. Share nadal działa jak chcę. Próbując wbić do Bluszczą, który jakimś cudem dołączył do naszego serwera, wrzucalo mnie do tommięgo, który z kolei był na zupełnie innym serwerze. Nie podoba ma się to :\ Wczoraj to samo miałem Tylko urwa nie zwalać winy na DICE kierunek Sony
Opublikowano 1 maja 201410 l pewnie będziecie się ze mnie śmiać ze mnie, ale wczoraj testowo wlazłem na coś w stylu METRO 24/7 400% 32PLAYERS - włączyłem szturm i .... grałem w jedną mapę 4 godziny
Opublikowano 1 maja 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu
Opublikowano 1 maja 201410 l Brakuje mi tutaj jeszcze Gorzowa i Bluszcza bo wczesniej sie deklarowali. Na razie jest balagan informacyjny ale zlapie ich jeszcze:-). Troche info jest tutaj troche na BL a jest jeszcze nasze stare forum. Trzeba to poukladac i dac nazwe serwera po ktorym inne ekipy nas znajda jak to bylo w przypadku BF3
Opublikowano 1 maja 201410 l z ciekawosci serwer 1410 bedzie tylko cq czy inne tryby czyt. szturm/lotniskowiec tez beda brane pod uwage?
Opublikowano 1 maja 201410 l pewnie będziecie się ze mnie śmiać ze mnie, ale wczoraj testowo wlazłem na coś w stylu METRO 24/7 400% 32PLAYERS - włączyłem szturm i .... grałem w jedną mapę 4 godziny Na takich ustawieniach w BF3 pierwszy raz przekroczyłem 100 zabitych w rundzie
Opublikowano 1 maja 201410 l z ciekawosci serwer 1410 bedzie tylko cq czy inne tryby czyt. szturm/lotniskowiec tez beda brane pod uwage? Jasne że będą , nawet mały Cq
Opublikowano 2 maja 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu Dopiszcie jeszcze mnie, skoro jakoś to działa to chyba pora by bf-a odpalić ;-)
Opublikowano 2 maja 201410 l taka mala uwaga w nazwie 1410 to chyba nie za dobry pomysl bo klepnalem w wyszukiwarce to wyskoczyly mi serwery dice z numerem 1410:)
Opublikowano 2 maja 201410 l taka mala uwaga w nazwie 1410 to chyba nie za dobry pomysl bo klepnalem w wyszukiwarce to wyskoczyly mi serwery dice z numerem 1410:) to piszcie , kur.de Grunwald or something... no chyba, że 1410 to jednak nie data a na przykład suma waszego IQ
Opublikowano 2 maja 201410 l Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn 8. Oip 9. neon ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale pluton Serwery już działają Edytowane 2 maja 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 2 maja 201410 l Kaczor jestes menda:) tyle co ci zaproszen wyslalem do czata a tu wielki chu. z plebsem juz nie grasz dzwoncu? manfredzio nawet wrocil to tej cudownej gry;) ja dzis sprzedalem thiefa i nie mam w co grac wiec ho no do beefa wieczorem.