Opublikowano 19 maja 201410 l Widziałem końcówkę Szanghaju i cały Zavod na transmisji Hansiora. Faktycznie 1 mapa była do wygrania, zabrakło przytrzymania dwóch flag kilka sekund dłużej w samej końcówce. Na drugiej mapie, gdzie liczyły się już akcje 1 vs 1 to wyraźnie mieli przewagę. Można było odnieść wrażenie, że byli wszędzie. Cały czas trzymali 2 flagi, a 2 pozostałe były albo dla nich, albo na chwilę je zabieraliśmy. Następnym razem dawajta mecz na 22:00 to pokieruję jakimś squadem i powinniśmy wygrać bez problemu Edytowane 19 maja 201410 l przez mclusky
Opublikowano 19 maja 201410 l Już oficjalnie jest potwierdzenie że robot sterujący (R.A.W.R) w nowym DLC nie jest gadżetem ale bajerem który będzie gdzieś umieszczony na mapie.
Opublikowano 19 maja 201410 l Już oficjalnie jest potwierdzenie że robot sterujący (R.A.W.R) w nowym DLC nie jest gadżetem ale bajerem który będzie gdzieś umieszczony na mapie. No i chyba to najlepsze rozwiązanie skoro już coś takiego musi być.
Opublikowano 23 maja 201410 l Koles twierdzi,ze nowy bf bedzie o s.w.a.t https://twitter.com/shinobi602/status/469707492579348481 Neogaf twierdzi,ze mozna mu wierzyc. Jeszcze 17 dni i bedziemy wiedziec. Edytowane 23 maja 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 23 maja 201410 l Spokojnie Zakq, najpierw bedzie premiera, potem pol roku latania i wtedy bedzie mozna kupic gre.
Opublikowano 23 maja 201410 l Przenieśli by się wstecz i zrobili II WŚ, a nie Ja w tego cudaka nie zainwestuje.
Opublikowano 24 maja 201410 l Tak jak miłośnik fify łyka co rok lekko zmienionego kotleta tak i my tym razem moze troszkę po premierze lykniemy jak pelikany
Opublikowano 24 maja 201410 l kto glupi ten na premiere kupi:) chyba ze cud nad wisla sie stanie i dice wypusci gre idealna hle hle hle.
Opublikowano 24 maja 201410 l kto glupi ten na premiere kupi:) chyba ze cud nad wisla sie stanie i dice wypusci gre idealna hle hle hle. Mamy Ci przypomnieć historię Medal of Honor Warfighter gdzie miałeś nauczkę po pierwszej części a i tak preordera zrobiłeś na drugą część i jak dobrze pamiętam po paru dniach sprzedałeś.
Opublikowano 24 maja 201410 l kto glupi ten na premiere kupi:) chyba ze cud nad wisla sie stanie i dice wypusci gre idealna hle hle hle. To nie dice robi ale i tak bedzie pelno bugow,glitchy i premium na start Edytowane 24 maja 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 24 maja 201410 l Dobrze żeby jakaś bete czy coś wypuscili przed premiera, ale raczej to lykne w preorderze, bo ciagle na odpowiednik Close Quarters liczę. Ciekawe swoją szosa, czy SWAT używają noży czy może melee jakaś pałka zrobią...
Opublikowano 24 maja 201410 l Zielu pomylka:) drugieo medala nie kupilem tylko wypozyczylem za 7euro:) poczym przeszedlem i oddalem tracac jedynie 7euro i czas spedzony z gra;)
Opublikowano 25 maja 201410 l Dalej nic nie wiadomo odnośnie nowego dodatku i zwiększenia tickrate jak na CTE?
Opublikowano 25 maja 201410 l Ile razy czlowiek moze pisac wyjdzie albo we wtorek przed e3 albo dzien po e3. Tickrate na konsolach raczej zostanie taki sam tylko pc dostanie wiekszy. Wiekszy tickrate obciaza cpu i gpu jak i rowniez wymaga lepszego lacza. Wiec dice musialo by albo zostawi 960 ale dac 30 fpa albo dac 720p i 60fps. Maja jeszcze opcje zamiast 30hz jak na pc dac 15hz ale to by wiele nie zmienilo. Wiekszy tickrate pojawi sie raczej w bf swat. Zakladajac ,ze EA uda sie wymusic na Sony/MS zwiekszenia wymagan co do minimalnego lacza. Jak bedzie trailer albo nowe info to Ja lub Zielu 2 minuty po pojawieniu sie trailera/newsa go tu damy. Edytowane 25 maja 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 25 maja 201410 l Dalej nic nie wiadomo odnośnie nowego dodatku i zwiększenia tickrate jak na CTE? Tickrate w CTE jest obecnie na poziomie 30/32 i bloger porównał że ma teraz feeling z grania jak w BF3 i ma nadzieje że już nigdy nie zejdą z tego poziomu. Projekt Police Warfare z 2012 r. który podobno ma być przejęty i pokazany na E3 Edytowane 25 maja 201410 l przez marekjw2523
Opublikowano 25 maja 201410 l Zielu pisalem juz o police warfare kilka miech temu jak pisalem swoja teorie,ze EA ich pomysl wykupila
Opublikowano 25 maja 201410 l Zielu pisalem juz o police warfare kilka miech temu jak pisalem swoja teorie,ze EA ich pomysl wykupila Wiem Zaq tylko nie pamiętałem czy dawałeś ten materiał wideo
Opublikowano 25 maja 201410 l Troche smieszne,ze kolesie odeszli z EA zeby 8 miechow pozniej pracowac dla EA
Opublikowano 25 maja 201410 l Kasa zauważ że w tym materiale jest nawet ten robot swat który też zobaczymy w nowym dodatku. Ja tylko mam nadzieję że za bardzo nie zaszaleją i dostaniemy naprawdę dobry tytuł o SWAT a nie wielką rozpierduchę w miastach między Policją a Terrorystami czy innymi grupami przestępczymi. Ja chcę więcej taktyki mniej strzelania
Opublikowano 25 maja 201410 l To raczej sie zawiedziesz. To bedzie raczej gra nastawiona na cqc a pojazdy bedziemy wzywac po zdobyciu x pkt na jednym zyciu. W filmiku mowia o opcji zjechania po linie z heli w moh:w wzywalo sie heli po zdobyciu x pkt i druzyna miala dodatkowych respawn. Mi sie wydaje,ze to bedzie bf nastawiony na piechote i walke w cqc. A taktyke to w klanowkach zobaczysz bo w normalnych meczach to bedzie zwykly fps i nic wiecej.