Gość Zaqair Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Aktualizacja 3,17 GB "Gigantyczna" lista zmian: The following tweaks and fixes are included in this update release for the Playstation 4. GENERAL - Fix for a commonly occurring crash http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065237831597110/last/ Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zaqu, czy ty kiedys nie wspominales, ze nie lubisz na zajeciach "programowania"? Mysle, ze jakbys to powiedzial na interview, z pracownikiem DICE, to z miescja dostalbys etat. ^_^ Kurrwa, jak mozna byc tak nieudalnym patafiancem, zeby zrobic cos takiego jak Battlefield 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) oj tam oja tam, to co grmay dziś Kabotyn ??? p.s rozumiem twoją flustracje , wacek Tobie zamalał Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Bronas_ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Podobno 9 grudnia mają ogłosić 6 dodatek do BF choć po cichu liczę że stanie się to jeszcze dziś lub jutro bo nie pamiętam kiedy EA ma swoją konfę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 EA niema zadnej konfy,tylko maja cos oglosic na VGA Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 jeden uj, mają swój panel i to mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Nie jeden uj Bo jak mowisz konfa/panel to ludzie pomysla,ze bedzie wiele zapowiedzi/trailerow/gameplay od EA.. Wejdzie smutny pan w garniaku na scene na 2 min i zapowie cos w tle moze poleci trailer i tyle. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Ma byc jeszcze jeden dodatek do BF4?? Myslalem, ze to juz finito. A premiumowcy dostana go za free czy tez beds musieli bulic? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Podobno ma byc. Kalendarz zostal przedluzony do listopada albo grudnia 2015. (Chyba EA nie wierzy w Hardcrap ) Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Hardcrap Ja ostatnio postanowilem co nastepuje: - hardcrapa nie kupuje - kolejnego "normalnego" beefa biore standardowo w preorderze... - ...ale bez zadnych premiumow - olewam tez wszelkie dlc... - ...chyba ze zrobia Close Quarters Reloaded Rzeklem. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tommi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja wiem jedno następnego BF kupuję na PSS i tak płyta siedzi cały czas w napędzie więc jaki to sens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Taki, ze w sklepie zwykle taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Taki, ze w sklepie zwykle taniej. Chyba,ze kupujesz: A) Na psstore US,44-48 eur za gre vs 70 euro w gamestop/ps store irl B) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fakt, zapomnialem o cebuli tez moze o tym pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Hardcrap Ja ostatnio postanowilem co nastepuje: - hardcrapa nie kupuje - kolejnego "normalnego" beefa biore standardowo w preorderze... - ...ale bez zadnych premiumow - olewam tez wszelkie dlc... - ...chyba ze zrobia Close Quarters Reloaded Rzeklem. Popieram bo jestem zawiedziony jeabnym premium za 200 zeta. Podobnie jak Zielu też kupię wersję z PSS w systemie cebula. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) w systemie cebula lol co do premiuma, to zalezy jak na to spojrzec. Jesli ktos: - chce koniecznie ograc wszystkie dlc ze wzgledu na mapki/bronie itd. albo - ma parcie na niesamowite znaczki w emblemacie tudziez unikatowe kamuflaze badz tez - ma straszne cisnienie na punkty/rangi - lubi pomaranczowe motywy w menu - uwaza, ze do twarzy mu tylko i wylacznie z czarnym dog tagiem to premium bedzie mu sie oplacalo i bedzie wniebowziety. Mnie ww. punkty (juz) nie dotycza: - na serwerach knife only i tak sa tylko mapy z podstawki - rangi, dogtagi, emblematy mam gleboko w doopie - odblokowania itd. tez - kamuflaz to nawet nie wiem, jaki mam zalozony - jedyne sposrod lacznie juz 10 dlc do bf3 i bf4, ktore naprawde mnie zachwycilo, to close quarters, na wiekszosci pozostalych spedzilem maks. po pare h (a czasem nawet tyle nie) - swiadomosc bycia uzytkownikiem "Premium" nie sprawia, ze moje zycie jest jakos pelniejsze Jedyne, co sie dla mnie liczy to KOSA, a ta jest i nie dziala zawsze tak samo Po co mam wiec wywalac ciezko zarobione piniadze na gow.no, ktore wmawiaja nam ze jest zlotem? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Podłączę się i oświadczę że tradycyjnie BF5 biorę w preorderze, ale nie kupię żadnego DLC choćby ufa w nim latały. No chyba że wydadzą Vietnam 2 albo inny D-Day. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 - rangi, Rangi dostaje kazdy co patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chodziło mi o double xp -> szybkie nabijanie maks. lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja tam premium nie żałuje...amen Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) madrze gada. polac mu * to bylo do Tommiego. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Te, ale o co chodzi z tą cebulą? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć bo ciągle o tym nawijacie a ja nie kminie tej podwórkowej grypserki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jeden trzyma cebulę, drugi kroi. Jeden zapłacił za nóź drugi za cebulę, a nażrą się we dwóch = wyszło taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 JUŻ (pipi)A NIE KOMBINUJCIE !!! SZANUJCIE TAKĄ SERIE JAKĄ JEST BF i BC !!! CZY NIE MACIE ŻADNYCH ŚWIĘTOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Te, ale o co chodzi z tą cebulą? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć bo ciągle o tym nawijacie a ja nie kminie tej podwórkowej grypserki.Slynne "promocje dice" (pozdro Litwin ). Chodzi o skladki na 1 gre w 2 osoby tak zwana cebula. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi