Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jestem już głęboko w rozgrywce Dark Souls i przyznam, że...wstyd mi iż nie zaczekałem z ogłoszeniem gry roku (lub nawet dwóch lat) do momentu ogarnięcia tego co ta gra oferuje. Stawiam ja na równi w temacie rajcowności z Gears of War 3, której to grze poświęciłem najwięcej czasu od zawieszenia butów z napisem Ninja Gaiden Black. Przy Dark Souls zatrzymam się na baaardzo długo, a platyna to obowiązek.

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Albert Wesker
    Gość Albert Wesker

GOTY to GOTY. Więc po 3 z każdego roku 2007 1. Super Mario Galaxy - po okrutnym rozczarowaniu pt. Super Mario Sunshine miałem ogromne nadzieje wobec Galaxy. No i wszystkie zostały spełnione, a nawe

• Yano, jaki to miało sens w dziale PS3 skoro większość wymienianych gier to i tak multiplatformy? gdybyś ograniczył jedynie do exów to temat by pewnie został. uprzedzając - nie, nie ja przenosiłem.  

• Dark Souls. Świetny design, kapitalne pomysły, poziom trudności, klimat. Uwielbiam ją również za to, że idzie na przekór dzisiejszym standardom ułatwiania rozgrywki waląc gracza prosto w ryj swoim bra