Skocz do zawartości

Half-Life 3

Featured Replies

Opublikowano

Tak powiedzieli autorzy? Ostatnio nawet mimo ogłoszenia "premiery" nie śledziłem konkretów.

Tak, info od Kazioo z headcrab.pl, który ma tam jakiś kontakt z twórcami moda.

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 10,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Doszedłem do momentu gdzie pierwsi raz pojawiają się komandosi :) Sentymentalnie powrócić do gry, którą pierwszy raz ograło się ponad 10 lat temu, kiedy neta nie było przez parę dni i trzeba było się zainteresować czymś innym niż CS. To było tak dawno że grając w Black Mesa czuje się jakby ogrywał coś nowego, ale raz za razem odkrywam znane miejscówki.

W ogóle to na poziomie hard ciężko jest z tymi komandosami jak się nie ma .357 :(

Ciekawe jak ta gra by się obroniła w dzisiejszych czasach i z jeszcze bardziej podciągniętą grafą (np na Source z wersji CS Global Offensive).

Opublikowano
Może jeszcze w tym roku będzie jakieś konkretne info o HL3 ?

Nie, najpewniej grubas na E3 2013 zapowie, myślę że na konfie Sony bo ma wyrzuty sumienia za to co mówił o PS3 parę lat temu.

Opublikowano

Counter-Strike: Global Offensive?

Opublikowano

No omijają, bo na trójki przyjdzie czas na next-geny. ;)

Przecież nawet Gabe mówił, że nie skończyli jeszcze z tą serią, więc co Ty chcesz tutaj podważać? Że będzie się inaczej nazywać, będzie podtytuł zamiast numerka? Who cares?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Czy Black Mesa obejmuje wydarzenia z calego Half-Life'a 1nki ?

Opublikowano
lol, ale nie spinaj się tak, ja tylko nabijam się z VALVe, sam mam nadzieje, że HL będzie kontynuowany.

Jakie spinanie, lol. Ten żart z trójką jest słaby po prostu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pojawiło sie info oficjalne ze robią HL3 i nikt sie nie podnieca? :P

Opublikowano

"Oficjalne" xD dobre... Z ust Gabe nie pada nawet nazwa HL a co tu dopiero mówić o oficjalnej informacji.

Serio ktoś myśli, że Valve dopiero teraz wzięło się za robie kolejnej części przygód Gordona?? I co więcej - ledwo zaczęli a już niby się tym chwalą?? :P