Opublikowano 12 września 201212 l Tak powiedzieli autorzy? Ostatnio nawet mimo ogłoszenia "premiery" nie śledziłem konkretów. Tak, info od Kazioo z headcrab.pl, który ma tam jakiś kontakt z twórcami moda.
Opublikowano 15 września 201212 l black mesa do wciagniecia za free : http://release.blackmesasource.com/ albo torrent jakby kto wolał : www.mediafire.com/?khmzyygg4vetko0
Opublikowano 15 września 201212 l Doszedłem do momentu gdzie pierwsi raz pojawiają się komandosi Sentymentalnie powrócić do gry, którą pierwszy raz ograło się ponad 10 lat temu, kiedy neta nie było przez parę dni i trzeba było się zainteresować czymś innym niż CS. To było tak dawno że grając w Black Mesa czuje się jakby ogrywał coś nowego, ale raz za razem odkrywam znane miejscówki. W ogóle to na poziomie hard ciężko jest z tymi komandosami jak się nie ma .357 Ciekawe jak ta gra by się obroniła w dzisiejszych czasach i z jeszcze bardziej podciągniętą grafą (np na Source z wersji CS Global Offensive).
Opublikowano 15 września 201212 l Może jeszcze w tym roku będzie jakieś konkretne info o HL3 ? Nie, najpewniej grubas na E3 2013 zapowie, myślę że na konfie Sony bo ma wyrzuty sumienia za to co mówił o PS3 parę lat temu.
Opublikowano 16 września 201212 l No omijają, bo na trójki przyjdzie czas na next-geny. Przecież nawet Gabe mówił, że nie skończyli jeszcze z tą serią, więc co Ty chcesz tutaj podważać? Że będzie się inaczej nazywać, będzie podtytuł zamiast numerka? Who cares? Edytowane 16 września 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 17 września 201212 l lol, ale nie spinaj się tak, ja tylko nabijam się z VALVe, sam mam nadzieje, że HL będzie kontynuowany. Jakie spinanie, lol. Ten żart z trójką jest słaby po prostu.
Opublikowano 12 listopada 201212 l "Oficjalne" xD dobre... Z ust Gabe nie pada nawet nazwa HL a co tu dopiero mówić o oficjalnej informacji. Serio ktoś myśli, że Valve dopiero teraz wzięło się za robie kolejnej części przygód Gordona?? I co więcej - ledwo zaczęli a już niby się tym chwalą??