Opublikowano 5 września 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=JwfCRAtkYEI Całe nasze życie uzależnione jest od dostępu do prądu. Co się więc stanie, gdy go zabraknie? Pewnego dnia ktoś "wyłącza guzik" i świat pogrąża się w ciemności. Samoloty spadają z nieba, szpitale nie mogą funkcjonować, transport jest niemożliwy. Teraz, piętnaście lat później życie wygląda podobnie do tego sprzed rewolucji przemysłowej - ludzie żyją w małych osadach, które po zachodzie słońca oświetlają jedynie świece i pochodnie. Życie wydaje się być wolniejsze i łatwiejsze, ale czy faktycznie takie jest? Na obrzeżach, gdzie żyją małe społeczności, czai się niebezpieczeństwo. Diametralnie zmienia się życie głównej bohaterki, młodej dziewczyny, gdy do jej osady przybywa miejscowa policja i zabija jej ojca, który miał jakiś związek z utratą elektryczności przez cały świat. To wydarzenie zmusza ją do odbycia podróży w trakcie której znajdzie odpowiedzi na temat nieodległej przeszłości i nachodzącej przyszłości. Ktoś dał linka do tego serialu w temacie o The Last of Us, dla mnie bomba. Na torrentach jest już pilot serialu który lookne po pracy. Ostatnio nie oglądałem żadnych zagranicznych seriali, mam nadzieję że się nie rozczaruję. Edytowane 5 września 201212 l przez wojnar
Opublikowano 5 września 201212 l Ja ciagle probuje zrozumiec w jaki sposob na Ziemi nie mozna bylo przez te 15 lat wytworzyc pradu, przeciez praw fizyki raczej nikt nie 'wylaczyl'. No ale obejrze.
Opublikowano 5 września 201212 l http://www.psxextreme.info/topic/99847-revolution/ ta sama strona... masorz; pewnie głupawe pseudo-naukowo-fantastyczne wyjaśnienie jak we flash-forward. nie wróżę temu serialowi świetlanej przyszłości - na publicznych stacjach chyba jeszcze długo nie doczekamy się mystery-drama chociaż zbliżonego poziomem do zagubionych.
Opublikowano 5 września 201212 l No wiem ale dalej mnie to zagadnienie korci No fakt, że od czasu Lostów nie było TAKIEGO serialu (już nawet pomijając jak się skończył).
Opublikowano 5 września 201212 l I tak najbardziej naciągane są branie i ubrania. Przez 15 lat cofnęli się w rozwoju czy co?
Opublikowano 6 września 201212 l No, ale w sklepach i magazynach na pewno nie brakuje sprzętu z naszego okresu. Poniosło ich trochę. Łuki, miecze lol. Edytowane 6 września 201212 l przez MajorZero64
Opublikowano 26 września 201212 l Jestem po odcinku pilotowym i niestety kiepsko. Aktorzy do dupy, i cała fabuła nie trzyma się kupy, tyle broni w USA a oni używają łuków, kusz. A jak się broń trafi to jakaś z XIX wieku. WTF ? i na dodatek początek pilota jak samolot spada czy ktoś z ekipy od efektów specjalnych widział w tv jak spada samolot ? Bo ten spadał jak papierowy samolocik (pipi) zrobiony. Jeszcze obejrzę drugi odcinek ale raczek serial kiepsko skończy
Opublikowano 28 września 201212 l Ten serial to dno. Po pilocie (bardzo złym) jeszcze miałem nadzieję, że drugi odcinek będzie lepszy ale to co pokazali na zawsze skreśla ten serial z mojej ramówki. No chyba, że finał tego sezonu pokaże jakieś rewelacje to może obejrzę ze skipowaniem chuyowin. Nawet Giancarlo Esposito nie uratował tego gniota.
Opublikowano 28 września 201212 l I jestem po połowie drugiego odcinka bo nie wytrzymałem, skreślam serial !!! Odpadłem bo tekstach i mimice tej laski (siostrzenicy), Jezu jak można być tak wkurzającym
Opublikowano 29 września 201212 l Problem polega na tym, że ta laska nie ma mimiki. Ona ma kamienną twarz jak Steven Seagal w tych wszystkich memach. Najlepsze i tak są te urządzenia 'włączające prąd', niczym Wygaszacz, którego użył Dumbledore w Harrym Potterze
Opublikowano 30 września 201212 l Nawet nie skojarzyłem przecież masz rację, tam chyba mieli flakonik czy coś i energia wpierdalała do niego