k4Zz 0 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam wszystkich mam problem z wyszukaniem jednej gry z mojego dzieciństwa sprawa jest taka że poprostu chciałbym jeszcze raz w to pograć na emulatorze a nie znam nazwy gry moge ją jedynie opisać (moge się w szczegółach pomylić) opis: Bohater gry z tego co pamiętam przypominał szczupłego wysokiego kota o brązowej skórze, i jeszcze jego taka cecha szczególna miał charakterystyczną fryzurę coś co przypominało taki wachlarz na głowie, pamiętam również że pierwsza misja była wykonywana w piramidzie lub katakumbach pamiętam jeszcze że nasz bohater wstał z grobu(tej informacji nie jestem pewien)... i że ten nasz bohater mógł przyzywać potwory pierwszy zdobyty potwór był żółty i malutki i pluł kwasem chyba (tak to wyglądało) i w dalszej częście gry był jeszcze taki trójnogi potwór z jednym okiem... A i jeszcze zapomniałem dodać na początku że ten bohater za uzbrojenie używał kuszy na ramieniu. Proszę o pomoc z waszej strony Edit:Dodam jeszcze że samo menu gry wyglądało jak jakieś katakumby, a gdy wybierało się opcje wczytania gry to pojawiał się na środku ekranu jeden ze stworów które można przyzwać w trakcie gry GRA NA PSX Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Wygląda mi to na "Akuji the heartless" 1 Odnośnik do komentarza
k4Zz 0 Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Niestety to nie to... Czekam na dalsze odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gra z widokiem z góry, czy zza pleców..? 2D/3D..? Jaki gatunek to był..? Odnośnik do komentarza
k4Zz 0 Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 3d zza pleców Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ehh masz podpięty temat: http://www.psxextreme.info/topic/99788-poszukuje-gry/ zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi