Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Ta interaktywna mozna tez pobrac?? Myslalem, ze tylko online mozna z niej korzystac, a do pobrania tylko pdf. Faktycznie interaktywny tylko online. Tak czy siak bawil sie ktos nim?(przegladarka w ps3 sie wiesza caly czas na tej stronie wiec nie moge sprawdzic co to wogole jest) Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Autor I nadszedł ten dzień! Nasz cyborg wbił "sete" http://battlelog.bat...56/4/228767929/ :drinks: Gratuluję Kabotyn Z tego co widzę następni w kolejce to Gęsior i Zielu.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l My tez kiedys damy rade, Pryx Dzis zrobilem kalkulacje, symulacje, przecalkowalem pierwiastki z rozniczek, porownalem z fusami i wyszlo mi, ze jezeli co miesiac DICE bedzie robic double xp week (zamiast weekend), to do pazdziernika-listopada 2013 (strzelam, ze wtedy sie BF4 ukaze) zrobimy setke nawet grajac wylacznie w promocyjne tygodnie Moja juz powoli majaczy na horyzoncie :rofl2: Postanowilem, ze jak ja zrobie, to wezme sie za nauke latania jetami :] Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Skończcie (pipi)ić już. O, tak mniej wiecej gram jak gram snajperkami na mapach z Close Quarters http://www.youtube.com/watch?v=NauAq4JrM4w tak się gra a nie.... tak to bym pograł ale wy teraz wolicie lvl wbić.... warto obejrzeć więcej jego filmików aż chce się grać Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez dApo
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Skończcie (pipi)ić już. O, tak mniej wiecej gram jak gram snajperkami na mapach z Close Quarters http://www.youtube.com/watch?v=NauAq4JrM4w tak się gra a nie.... tak to bym pograł ale wy teraz wolicie lvl wbić.... warto obejrzeć więcej jego filmików aż chce się grać :drinks: Konsola już pod strzechą, czwartek wieczorem przetestuję wytrzymałość nowej pasty termoprzewodzącej
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l O kurna, Gesior, dobrze widze na battlelogu??!! Gratulacje! :drinks: Ja pierdykam, 5 leveli tylko dzisiaj wbiles! Naprawde ludzie od ok. 80-90 levela jakiegos mega kopa dostaja Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Brawo Gesior. Wbijac nowe 100 http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241362270350/
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Autor Gęsior gratulacje, trzeba to uczcić odpowiednią emotikonką Hehe widzę, że ustawiłeś sobie złoty nieśmiertelnik, to już wiem na kogo polować by go zdobyć ;]
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Jeden z moich najlepszych meczy dotychczas (tylko sie nie smiejcie ): http://battlelog.bat...77/4/305322836/ Jaki jeden przejazd czolgiem (jako szturmowiec ) zaliczylem, to masakra... Szkoda, ze nie moglem tego sfilmowac, bo mysle, ze do top 10 plays by hazard bym trafil spokojnie Kill streak chyba ok. 15-20 sztuk, z czego duzo dzieki taktycznemu wyburzaniu i miazdzeniu gruzem niedostepnych inaczej wrogow z Javelinami Miod Ratio byloby pewnie o dobrych 10 killi lepsze gdybym tyle nożem nie polowal, ale i tak jestem zadowolony po ostatnich batach KH2002 tez daje rade- swietna giwera (choc nie na najblizszy dystans). Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Zadanie wykonane W chwili pojawienia się znaczka awansu w moim mieszkaniu zabrzmiał refren We Are The Champions bo coś mocnego z tej okazji nie wypadało wypić z racji wcześniejszej pory . Teraz przerwa do dodatku i z powrotem do służby Tommi ty lepiej popatrz na mój wynik kos do roboty bo same się nie nabiją :rofl2: Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Zielu :drinks: PS: ?? WTF?? 102 Kosy w jeden czy dwa dni?? Pogielo Cie?? W ogole wezcie sie troche uspokojcie z tymi setkami, bo nam nikt na serwer nie bedzie chcial wchodzic, jak ich w jednym zespole z 5 czy 7 bedzie :rofl2:
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Autor Zielu trzy piwka dla Ciebie Teraz czekamy na komentarz Kaczora i Kozbinio jak wrócą z urlopów.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l tommi przez ciebie musiałem co mecz wbijać 5, 8 i rekord 12 kos więc trochę się namachałem
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l no co tam nolife'y gratuluje 100 lvl boosterzy... Mam nadzieję, że w jakiś magiczny sposób urośnie wam od tego skill :PPP bo tommi ma rację - nikt nie będzie chciał z nami grać... pozostaną boje z innymi 100 lvl a to ostatnia rzecz o której marzę... pozdro z za zachodniej granicy gdzie kobiety wbrew obiegowej opinii wcale nie wyglądają jak krowy czy konie (po prostu nie stroją się jak polskie pindolindzie przy okazji wyprawy po śmietanę do Lewiatana) a autostrady są tak gęste i częste jak stragany z pamiątkami w Heidelbergu... co za życie... PS. Widzimy się w niedzielę wieczorem...
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Ej, Kaczor, a gdzie Wy w ogole jestescie- gdzies na poludniu moze? Czy w tym Heidelbergu wlasnie? Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Ej, Kaczor, a gdzie Wy w ogole jestescie- gdzies na poludniu moze? Czy w tym Heidelbergu wlasnie? Dokładnie to Mannheim - trochę daleko do Ciebie, do granicy południowej... a co? ugościłbyś? z moim 43 lvl będę wyglądał jak newbie przy was... wy statsiarze jeszcze raz gratki !
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Dokładnie to Mannheim - trochę daleko do Ciebie, do granicy południowej... a co? ugościłbyś? 280 km wg google maps- kawalek niby jest, ale gdybyscie mieli ochote zrobic sobie mala wycieczke, zeby np. zobaczyc na wyciagniecie dłoni (dosłownie! ) najwiekszy wodospad europy, a przy okazji nas odwiedzic, to zapraszam Na weekend nie mamy zadnych planow (poza standardowym nabijaniem lvl oczywiscie ) jakby co. W razie czego pisz na priv Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l No kuźwa obiecałem sobie i żonie (chyba bardziej żonie ), że nie dotknę BF'a do wtorku no, ale przyszły FPS Freak'i i jak tu ich nie przetestować. Widzimy się wieczorem. W łykend mnie nie ma bo spadam połazić po Górach Świętokrzyskich aby nabrać sił przed pancernym armagedonem. Joł.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l tommi już widzę jak twoja Żona była by zadowolona z wizyty Nerdów konsolowych musiałbyś Jej powiedzieć że w CV jest jeszcze napisane wzorowa niania do dziecka Oj Gęsior uzależnienie ja tam nie tykam BF do dodatku Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l mój rekord słaby ale gram w ten sposób jak nie mam ochoty na normalną gre http://www.youtube.com/watch?v=QkB1gX8C9F4&feature=youtu.be
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l U mnie kolo na battlelogu ma ponad 1100 m,a ja przy 963 już nic nie widziałem
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l 4 Dni do AK i ani slowa o patch'u. Mam nadzieje ze nie wpadli na genialny pomysl,ze wydadza patch dopiero w grudniu :confused: Ja panowie odpoczywam od bf i widzimy sie 4 wrzesnia w czolgach Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 1 września 201212 l Żołnierze, co z Wami?!?! Jak tylko licznik przestal x2 nabijac, to nagle po wszystkich wszelki słuch zaginał Wczoraj tylko we dwoch z Kabotynem musielismy walczyc...