Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 428,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Łebi, sorry, ale chyba nie dam rady jednak dzisiaj...

Zrypany jakis jestem- wrocilem po krotkim urlopie i znowu robota mnie cos wykancza (i w(pipi)ia), chyba sie poloze wczesniej...

Musze znowu z tym magnezem sprobowac, a niedlugo dostawe zenszenia powinienem otrzymac- on mnie najlepiej stawia na nogi, moze wroce do formy wtedy...

Spoko, za to ja przesadziłem i dziś płacę za to kacem i grypopodobną infekcją, nawet gastrolit + magnez dziś na mnie nie działa.

Sorki chlopaki za moje pier..olenie, moralniaka mam za te pierdoły które plotłem po pijaku.

Tommi, ja kiedyś memotropil do śniadania zarzucałem (+ witaminy) i powiem, że po kilku tygodniach zauważyłem poprawę jeśli chodzi o wieczorne zmęczenie. Gratis 2-3 niezmęczone wieczorne godziny dostałem. Memotropil pobudza krążenie i usprawnia ukrwienie mózgu, emerytom i osobnikom po np. udarze się go przepisuje :)

Opublikowano

Łebi, sorry, ale chyba nie dam rady jednak dzisiaj...

Zrypany jakis jestem- wrocilem po krotkim urlopie i znowu robota mnie cos wykancza (i w(pipi)ia), chyba sie poloze wczesniej...

Musze znowu z tym magnezem sprobowac, a niedlugo dostawe zenszenia powinienem otrzymac- on mnie najlepiej stawia na nogi, moze wroce do formy wtedy...

memotropil

Toć to piracetam,mam kilak kapsów go,razem z nefricetamem i aniracetamem-poezja.Co do tej "grypy żołądkowej"(bo chyba o niej piszesz)to tylko wit c i probiotyki.

Opublikowano

ja (pipi)e, co Wy tu sami farmaceuci z zamilowania wszyscy? ;)

na mnie najlepiej zawsze zenszen dzialal- sama natura, moc prosto z korzenia ;) Do tego dzialanie odczuwalne praktycznie natychmiast, tzn. po jakichs 1-3h- naprawde polecam :) tylko wazne, zeby kapsuly z duza zawartoscia wziac.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Wszystko co nas wzmacnia jest dobre,żeń szeń tez,chociaż wolę inne adaptogeny,jak różeniec górski.

Opublikowano

Ja zauważyłem, że więcej snu działa na mnie tak jak te Wasze wynalazki wyżej (i trochę Monstera ;) ).

Jak się ma czas na sen to i owszem hehe ;)

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Mój brat złamał wczoraj płytę z BeeFem (żona podłożyła mu ją pod zad ;) ). Co teraz zrobić, żeby mógł dalej korzystać ze swojego dotychczasowego konta i nie zaczynać wszystkiego od nowa? Kupić używkę, online pass? Co z premium?

Opublikowano
  • Autor

Używka z wykorzystanym online passem wystarczy, wszystko zabangla. OP i Premium jest przypisane do konta na konsoli.

Opublikowano

Mój brat złamał wczoraj płytę z BeeFem (żona podłożyła mu ją pod zad ;) ). Co teraz zrobić, żeby mógł dalej korzystać ze swojego dotychczasowego konta i nie zaczynać wszystkiego od nowa? Kupić używkę, online pass? Co z premium?

A to wredna (pipi).

Na plasko nigdy by mu sie to nie udalo (chyba, ze akurat na kolazowke wskakiwal), zakladam wiec, ze musiala mu pionowo podlozyc- ma szczescie, ze w rowem nie trafil, bo by sobie du.pala rozpolowil. A majac jeszcze troche wiecej pecha moglby energie atomowa poprzez rozszczepienie jader uwolnic...

Plyty z BF powinny byc zabezpieczane przed nieautoryzowanym dostepem kobiet...

Ale tak jak pisze Pryx- (na jej szczescie) nawet jak kupi uzywke, to bedzie hulalo wszystko jak dotychczas bez problemu.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Orajt, gra zamówiona. Używka za 65 zeta. Jak nie będzie hulało to żona brata posadzi mnie na płycie analogowej dlatego mam nadzieję, że wiecie co mówicie...

Opublikowano

Wczoraj miałem piękne mecze ze Skazą, Bonim i animusem :) Szarpaliśmy w Bitwę Pancerną a dla nich to był debiut w tym trybie. Nie ogarniali co zrozumiałe ani map ani pojazdów bo jakoś chyba nie czują się w nich najlepiej. Płakałem ze śmiechu jakie teksty latały :). Dawno się tak nie uhahałem. Dzięki Pany.

Opublikowano
  • Autor

A o naszej wspólnej grze z Zielem na  Squad DM to już nie wspomnisz ;] Lubię ten tryb gdy gra się czwórką ziomków którzy dobrze się komunikują. Choć zmniejszyłbym mapy i  wywaliłbym z nich pojazd, bo jest niepotrzebny i ma zbyt duży udział w nabijaniu killi.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

To co Nogus- wieczorem Close quarters standardowo? ;)

Wczoraj nie dałem rady padłem jak kawka , będe za to dzisiaj jak zwykle około 23.

Opublikowano

Ja tez standardowo- do wieczora :)

jak ludze dopisza, to moze sie uda znow serwer rozkrecic- wczoraj byla lipa z tym.

Opublikowano

A o naszej wspólnej grze z Zielem na  Squad DM to już nie wspomnisz ;] Lubię ten tryb gdy gra się czwórką ziomków którzy dobrze się komunikują. Choć zmniejszyłbym mapy i  wywaliłbym z nich pojazd, bo jest niepotrzebny i ma zbyt duży udział w nabijaniu killi.

Pryx sie wie, że z Wami jest zawsze zawodowo. To oczywista oczywistość :)

Ehehe, obczajcie, na jakie narzedzie sie dzis w markecie natknalem:

http://www.ridgid.com/Tools/Close-Quarters-Autofeed-Cutter/

A to narzędzie chyba służy do kręcenia wora, co? :)

To co Nogus- wieczorem Close quarters standardowo? ;)

Wczoraj nie dałem rady padłem jak kawka , będe za to dzisiaj jak zwykle około 23.

Ja dzisiaj jak dojdę normalnie do domu do jestem. Może być zabawnie ;)

Opublikowano

Wlaczylem wczoraj BF i na Metro zaliczylem kolejnego YLODa.... Eh byle do nastepnej generacji

Opublikowano

Wlaczylem wczoraj BF i na Metro zaliczylem kolejnego YLODa.... Eh byle do nastepnej generacji

uroki konsol. Zapraszam na pc tutaj yloda nie dostaniesz na metrze :D

Opublikowano

YLOD nie,ale pewnie PC się zwiesi,zaraz po uruchomieniu.

Widze,że chcesz dorównać mendrkowi i zostać takim samym ignorantem jak on. Idziesz w dobrym kierunku ;)

Opublikowano

YLOD nie,ale pewnie PC się zwiesi,zaraz po uruchomieniu.

Kolejny "znaffca" xD