Opublikowano 20 listopada 201212 l Autor założyłem temat "kupno konsoli PS3" w którym się podzieliłem jaką wybrałem i mi go ktoś skasował potem pochwaliłem się swoją konsolą w innym temacie i tez mi skasowali posta, nawet nacieszyć się nie dadzą Hrubaz a co z tym awatarem nie tak?
Opublikowano 25 listopada 201212 l Jestes zdziwiony? Mody na tym forum moga wszystko, nikt ich nie kontroluje. Co nie sprawia klopotow, do czasu az moda dostanie osoba, ktora sie do tego celu nie nadaje. Jest tu kilku takich, ktorzy swoje narzedzia wykorzystuja w dyskusji, nie wspominam o cichym usuwaniem postow z tresciami nieodpowiadajacymi pogladom owych modow. Mysle, ze nie musze wymieniac tych panow. "Wymienic" to ich powinna administracja. Na ludzi, ktorzy maja wiecej powodzenia w zyciu poza internetem. Edytowane 25 listopada 201212 l przez Andżej
Opublikowano 25 listopada 201212 l założyłem temat "kupno konsoli PS3" w którym się podzieliłem jaką wybrałem i mi go ktoś skasował potem pochwaliłem się swoją konsolą w innym temacie i tez mi skasowali posta, A czego ty oczekiwałeś ? Załozyłeś sobie ot tak temat dotyczący twojej pierdoły w dziale głównym PS3, pomimo tego że były co najmniej dwa tematy do których to pasowało.
Opublikowano 26 listopada 201212 l A oplaciles abonament? Wyslac ci numer konta na PW? Edytowane 26 listopada 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 26 listopada 201212 l nie było takich tematów, szukałem To następnym razem postaraj się bardziej. Proszę, podpięty temat na stronie głównej PS3 http://www.psxextrem...3/page__st__840
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Autor A oplaciles abonament? Wyslac ci numer konta na PW? o czym Ty bredzisz?
Opublikowano 4 grudnia 201212 l jaki typ, nie oplacil abonamentu i sie dziwi, ze posty mu automat kasuje xD
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Ooo, człowieku, tak to daleko nie zajdziemy... Jest taki temat na forum z informacjami na temat numeru konta, ilości wpłaty itd. Musisz poszukać sam. Na założenie nowego tematu, to myśle, że trzeba będzie sypnąć większym hajsem, ale nie ma co żałować, użytkownicy bardzo dobrze Ci się odwdzięczą .
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Ja bym na nią nie liczył, przy aktualnym kursie dolara (w końcu PSX EXTREME to zachodniobrzmiąca nazwa) możemy się nie spodziewać żadnych zniżek
Opublikowano 4 grudnia 201212 l ja wykupiłem pakiet na 1000 znaków dziennie, czasami trudno zamknąć się w limicie zna
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Nowoczesne fora mają taki regulamin, że nie można na nich zakładać nowych tematów, nie tylko tutaj ale ogólnie w internecie.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Warto płacić. Administratorzy często przeznaczają zebrane pieniądze na akcje charytatywne. Obecnie zbierają na pomoc jednemu użytkownikowi mianowicie kad2.