Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z połączeniem się z Xbox Live

Featured Replies

Opublikowano

Witam, postanowiłem w końcu podłączyć się do Xbox Live, coby skopać parę tyłków w Gearsach i pobrać sobie Wiedźmina 2. Niestety panowie z M$ przejrzeli moje niecne zamiary i postanowili pokazać mi soczystego fucka ze słowami "taki (pipi), że zagrasz". Mianowicie przy próbie aktualizacji konsoli wywala mi następujący błąd: Nie można pobrać akrualizacji, przetestuj połączenie, bla, bla, bla, (pipi)e muje, a na końcu jakże zrozumiały kod błędu: 3CD6-0000-0080-0300-8007-­2741. Spotkał się ktoś może z taką sytuacją i zna rozwiązanie?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze bana dostałeś

Opublikowano
  • Autor

moze bana dostałeś

Może nie miałem za co dostać tego bana. Trzeba być totalnym debilem, żeby łączyć się z Lajwem mając przerobioną konsolę. Wystarczyło w moim przypadku wpisać taki sam adres IP, serwery DNS itp. informacje, jakie mam wpisane na PC. Oraz zastosować rozwiązanie podane przez mattamana.

Edytowane przez P@cj3nt

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ps. bany nie tylko sa przyznawane za przerobki konsol na tzw. kopie...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam taki problem. X360 (falcon) łączy się z siecią za pomocą WiFi (moduł Microsoftu) i non stop mam jakieś problemy ze zrywaniem sieci albo ładuje się do Xbox Live przy starcie konsoli bardzo długo. Co to może być - felerny moduł WiFi, zrypana karta sieciowa w X360 czy może konsola "gryzie się" z routerem?

Konsola cały czas wykrywa sieć - inne urządzenia nie mają problemu z łączeniem.

Są okresy, że chodzi jak złoto, a czasem tak jak dzisiaj, że ni chu chu.

Edytowane przez DonSterydo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jesli raz jest dobrze raz jest zle, to albo sa jakies problemy z siecia typu zaklocen i spadku jakosci polaczenia po wifi lub inne cuda albo problem po stronie XBL

sprawdzic latwo, jak masz problem na WIFI to podlacz sie kablem i przetestuj wtedy kablowe, jak kablem bedzie idealne to problem z wifi a nie z XBL i bedziesz wiedzial gdzie dalej szukac przyczyny (pozniej jakosc sygnalu polaczenia router-konsola, czesc oprogramowania routerow daje taki poglad)...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Albo kabel od tego routera MS nie jest ekranowany albo jest za sztywny i przez to gdzieś na stykach nie łączy (co jest bardzo prawdopodobne bo router podłączony i zamocowany z tyłu konsoli, tak jak niby być powinien, często wyłączał się i nawet lampka nie paliła się na czerwono pomimo podłączonego kabla USB) - kupiłem kabel przedłużający USB 3m i podłączyłem do tego bezprzewodowego routera MS, który położyłem luzem na samej górze regału. Połączenie jak marzenie, nawet się nie zająknie przy ściąganiu czy streamowaniu jakiś trailerów z XBL.