Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zeus [2012] Zeus. Nie Żyje.

Featured Replies

Opublikowano

świetny album, hipotermia, śnieg i lód, lekcja patriotyzmu, słońce i gwiazdy to dla mnie najlepsze kawałki z płyty.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 30. Zeus - [Zeus. Nie Żyje. #01] Znasz Mnie | spoko numer singlowy taki szybki 4/6 31. Zeus - [Zeus. Nie Żyje. #02] Mr. Underground | bardzo dobrze numer społecznie/politycznie/historycznie zaangażow

• strasznie nie cierpie tego typa

Opublikowano

Płyta bardzo dobra, kupiłem przedwczoraj i daje radę, nie wiem czemu wcześniej tego nie obczaiłem :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Ta plyta to mistrzostwo swiata. 

Opublikowano

Hipoternia to rzeczywiscie 10/10, mistrz (pipi)a, tekst to czyste ciary a skompresowane bębny w refrenie smażą mi mózg. Reszta jest słabsza, są strasznie fajne kawałki jak Lekcja Patriotyzmu (followup do Kendricka TAK TAK TAK) , Świt, ale są też kawałki imo przesłodzone jak Muzyka Miłość Przyjaźń, czy Tony Halik. Zeus jest mega dobrym zawodnikiem, świetnym raperem i cenie jego bity, niestety brakuje mi w nim jakiegoś charakteru, charyzmy, do jego tekstow żywie mieszane uczucia. Takie mniej wiecej były moje wrażenia rok temu jak jeszcze słuchałem polskiego rapu.

Opublikowano

U mnie nonstop leci Hipotermia, Lekcja Patriotyzmu, Gwiazdy, Symfonia Smakow, Swit, Strumien i Znasz mnie. Do tego czasami dorzucam Mr underground, Snieg i lod oraz Slonce.

Tez raczej nie slucham polskiego rapu, ale Zeus w ch uj przypadl mi do gustu i czekam na kolejna plyte z wywieszonym jezorem.

Opublikowano
  • Autor

zeus mesjasz goty zamknięcie występu na zeszłorocznych wrocławskich ekonomaliach, nagrywane stojąc na klombie

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ja strasznie zaluje, ze nie poszedlem na jego koncert jak mialem taka mozliwosc

strasznie zaluje :(

Opublikowano

Qvstra jak lubisz Zeusa obczaj sobie Bisza jeszcze.

Opublikowano

Wilka Chodnikowego Bisza tez mocno szanuje.

Jest cos jeszcze w podobnych klimatach z polskiego rapu?

Opublikowano

Milczmen Screamdustry, hehe.

Opublikowano
  • Autor

nie ma. zeus jest jedyny w swoim rodzaju.

Opublikowano

dla mnie zeus - mistrz. wilka chodnikowego też bardzo lubię, jednak jeśli chodzi o koncerty, to zeus wciąga wszystkich nosem. sto procent energii i słychać dobrą muzykę a nie plucie do mikrofonu. w tym roku na juwenaliach też dał radę, podobnie jak na koncercie wspomnianym przez tekę. kto nie był a lubi - niech prędko nadrabia. 

Opublikowano

A mi się Bisz bardziej podobał na żywo bo z live bandem gra.