Jump to content

Komp do pracy.

Siara_iwj

Recommended Posts

Posted (edited)

Bry.

Dziewczyna potrzebuje komputera, który pociągnie komfortowo cały pakiet Adobe w wersji 6 oraz nowe wersje programów typu After Effects, 3d Max itp.

Jestem noga jeśli chodzi o pecety, więc zapytuję - jaka konfiguracja pozwoli na efektywną i płynną pracę przy dość intensywnym użyciu ww. aplikacji..?

Edited by Siara_iwj
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leszek postarał byś się bardziej. Jak do kofortowego grania potrafisz złożyć kompa za 700 PLN to i tutaj byś coś wymyślił za podobną cenę.

• Upvote 2
Guest _Be_
Posted

Około 1200, ale to maksymalna kwota, którą zdoła wysupłać. Komp składany od zera. Właśnie pytanie - lepiej składać, czy kupić gotowca..?

Łoooo to piesek leszek ci normalnie nextgena złoży.

Posted

Stacjonarkę bez grafy złożysz za tyle całkiem sensowną. Ja bym się nawet pokusił, żeby to postawić na SSD zamiast zwykłym HDD, no chyba, że będzie potrzeba magazynowania danych. Ogółem SSDki skoczyły niestety stówkę cenowo, jeśli się z piecem nie pali to przezimujcie.

Jakbyś potrzebował czegoś konkretnie to dawaj na GG -> PW. Robię w sklepie PC więc ogarnę Ci nawet z cenami na bieżąco z hurtowni.

Guest _Be_
Posted (edited)

aGnZW.jpg

Uważaj Siara on leci na Twoje siano.

Edited by _Be_
Posted

Jak mogę się podpiąć to zapytam. A jak jest z laptopami? Też lepiej sobie składać czy kupić gotowca albo z jakiejś promocji za 1zł zamiast np telefonu? Szukam czegoś do domu, nie do gier choć pierwszy lepszy lapek na rynku oferuje lepsze osiągi niż moja karta ale na pc mało gram. Chodzi o przeglądanie neta, filmów, muzykę, czasem może jakaś gra. Chciałem wydać grosze jak autor tematu 1000-1200 zł.