SpacierShark123 1476 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Jako że dostałem z powrotem swoje ps2 szukam gier , które ukazały się tylko na nie i są naprawdę godne polecenia.Jak na razie ograłem jedynie serię Kingdom Hearts , killzone i kilka gniotów.Interesują mnie wszystkie gatunki. Quote Link to comment
Farmer 3270 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Trylogia Jak & Daxter, Ratchet & Clank (platformery) God of War I i II Okami (przygodówka) Mercenaries (takie GTA na wojnie) Resident Evil 4 (było na Gacka ale też fajna gierca) Burnout Dominator Shadow of Colossus Hitman Blood Money Tomb Raider Legend GTA Vice City Prince of Persia (trylogia) MGSy (Son of Liberty i Snake Eater) Black Spliner Cell (cała seria) Medal of Honor: Rising Sun, Frontline, Vanguard, Wojna w Europie Sporo z wyżej wymienionych wyszło na PS Store w wersji HD więc... Quote Link to comment
QstomPL 83 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Gran Turismo Devil May Cry Final Fantasy Dragon Quest Tekken Quote Link to comment
Gary 24 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 (edited) Nie ma sensu wypisywać pierdyliona gier, więc podam po jednym totalnym debeściaku z każdego gatunku. IMO ofkors, chociaż nie wszystkie są exami. Najlepsza strzelanka: Resident Evil 4 Najlepszy slasher: Devil May Cry 3: Special Edition Najlepsza platformówka: Jak&Daxter Najlepsze wyścigi: Burnout 3 Najlepsze RPG: Final Fantasy XII Najlepsza przygodówka: Silent Hill 2 Edited December 23, 2012 by Gary Quote Link to comment
SpacierShark123 1476 Posted December 23, 2012 Author Share Posted December 23, 2012 Chodziło mi o exlusivy.Większość wypisanych przez was gier są na inne konsole.Chętnie sprawdzę Final Fantasy XII oraz serię Jak&Dexter. Quote Link to comment
Farmer 3270 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Jest tego trochę więc masz: http://gametrade.pl/link/50938-wikimedia-error Quote Link to comment
kasuro 34 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Black, B3 Takedown, zawsze je odświerzam Quote Link to comment
Axee 1 Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 God of War I i II seria Timesplitters Mortal Kombat Armageddon Tekken 5 seria Ratchet & Clank seria Final Fantasy Quote Link to comment
Recommended Posts