Opublikowano 22 grudnia 201212 l Jako że dostałem z powrotem swoje ps2 szukam gier , które ukazały się tylko na nie i są naprawdę godne polecenia.Jak na razie ograłem jedynie serię Kingdom Hearts , killzone i kilka gniotów.Interesują mnie wszystkie gatunki.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Trylogia Jak & Daxter, Ratchet & Clank (platformery) God of War I i II Okami (przygodówka) Mercenaries (takie GTA na wojnie) Resident Evil 4 (było na Gacka ale też fajna gierca) Burnout Dominator Shadow of Colossus Hitman Blood Money Tomb Raider Legend GTA Vice City Prince of Persia (trylogia) MGSy (Son of Liberty i Snake Eater) Black Spliner Cell (cała seria) Medal of Honor: Rising Sun, Frontline, Vanguard, Wojna w Europie Sporo z wyżej wymienionych wyszło na PS Store w wersji HD więc...
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Nie ma sensu wypisywać pierdyliona gier, więc podam po jednym totalnym debeściaku z każdego gatunku. IMO ofkors, chociaż nie wszystkie są exami. Najlepsza strzelanka: Resident Evil 4 Najlepszy slasher: Devil May Cry 3: Special Edition Najlepsza platformówka: Jak&Daxter Najlepsze wyścigi: Burnout 3 Najlepsze RPG: Final Fantasy XII Najlepsza przygodówka: Silent Hill 2 Edytowane 23 grudnia 201212 l przez Gary
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Autor Chodziło mi o exlusivy.Większość wypisanych przez was gier są na inne konsole.Chętnie sprawdzę Final Fantasy XII oraz serię Jak&Dexter.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Jest tego trochę więc masz: http://gametrade.pl/link/50938-wikimedia-error
Opublikowano 30 maja 201311 l God of War I i II seria Timesplitters Mortal Kombat Armageddon Tekken 5 seria Ratchet & Clank seria Final Fantasy