Jump to content

Dust 514

kakus

Recommended Posts

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

polaczenie rts'a z fps'em to nic specjalnego? pomysl mistrzowski, powinien byc tworzony pod katem nowych konsol. pewnie taki projekt pochlonalby niewyobrazalne fundusze, ale na sama mysl o real time cross gamingu next genow z pc mam przed oczami kolejny z niewielu kamieni milowych w tej branzy.

Edited by Najtmer
  • 4 weeks later...
Posted

Tez sie nie zgodze ze nic specjalnego,wlasnie duzo rozni ta gre od innych fps-ow,tyle ze technicznie odstaje od innych.Za to ma duzo dla mnie swietnych patentow,samo to ze gdy giniesz tracisz sprzet ktory masz przy sobie.Poza tym gra malo przystepna i dosyc skomplikowane wszystko tak ze latwo duzo ludzi odstraszy,ja tam w nia wsiaklem.

Posted

Wczoraj spróbowałem swoich sił. Sam nie wiem, czego się spodziewałem, ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak źle. Są fajne niby fajne patenty, ale to dla mnie nie wystarczy. Jeżeli chodzi o CCP, to dla mnie istnieje tylko eve-online, chociaż grałem tylko w triala.

• 4 months later...
Posted

Gra ktos? Wczoraj sciagnalem i jest calkiem ok, tzn. nic nadzwyczajnego - ot zwykly FPS jakich wiele. Plus taki ze za free mozna popykac. Denerwuje mnie tylko ze zabicie przeciwnika trwa nadzwyczaj dlugo ( sporo pestek trzeba wypluc). Mapy sa spore, design zolnierzy bardzo fajny, pukawki tez ( gra mi strasznie polskiego Chroma przypomina). Interesuje mnie czy jest jakas grupka polskich graczy, co maja w grze jakis klan czy cos w ten desen ;)