March 23, 201312 yr Witam,może ktoś podać listę najlepszych TD dostępnych na androida?W szczególności interesują mnie te bez mikropłatności i z fabułą Widziałem Crystal Defens od SE, jednak cena jest lekko zaporowa.W późniejszym czasie mam zamiar przekształcić ten post w rozpiskę owych gier. Oczywiście zakładając, że pomożecie znaleźć coś dobrego pozdrawiamP
March 23, 201312 yr Polecam to samo co Rozi - Castle TD. Taka prosta nazwa gry, a gra taka trudna Prócz tego świetny TD - BTW moja pierwsza gra na Androida w którą grałem:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.artofbytes.gravedefence.hd&hl=plJest wersja free (ja mam full z getjara, nie wiem czy wersja free ma mniej plansz, czy reklamy).
March 23, 201312 yr Ja właśnie maksuję. Trochę jest po blokowane, dopiero na hardzie się odblokuje więcej. Myślę że przejście całej gry + zaliczenie na hard + misje, da nam wymasterowanie (chociaż częściowe). Szkoda że nie da rady zhackować gamecihem, gra widzi mieszanie w kodzie i ostrzega o nie grzebaniu:) i tym sposobem gram już parę dni, a jak włączę to gram do rozładowania baterii.