Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Czego się po marvelu spodziewałeś? Bohater tez nieciekawy, bedzie nuda jak w panterze.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dokładnie, zero podjary i mocny meh tak jak przy panterze czy antmanie. Obejrzy się w necie przed premierą IW part 2.

ps przewiduję w necie mocne recenzje 7/10 za girl power

Opublikowano

już aquaman lepiej wyglądał, strasznie nijaka ta Brie

Opublikowano

A dla mnie spoko na wyjscie do kina.

Opublikowano
18 minut temu, szejdj napisał:

łoł oglądałeś już film?

to ty nie wiesz, że w internecie można oceniać film już po zwiastunach?

Opublikowano

no właśnie widzę, że po dwóch trailerach, które składają się może z 30 sekund filmu a część tego i tak nie będzie umieszczona w samym filmie niektórzy już są w stanie ocenić grę aktorską oraz fabułę

Opublikowano

Jest taka otoczka wokół filmów DC i filmów Marvela.

Wokół DC to taki zapach łajna, powaga wymieszana z kiepskimi zartami i  plastikowymi strojami, gdzie nie ma problemu by pół murzyna pół robota rozmawiało  z człowiekiem nietoperzem i facetem od rybek. Niewazne co nakrecą, jak bardo się postarają ten zapach jest, zapach tragediii i porażki.

U marvela za to jest zapach fiołków, widzisz wspaniałą synergię między bohaterami, strukturę całości, czasami z kiepskimi odnogami, ale jednak tworzącą cąłość. Smieszne zarty wypowiadane rpzez zdystansowanych bohaterów, w swoich slicznych strojach ze skóty  a nie skaji z bazaru.

Opublikowano

No ale co za dużo to i świnia nie zeżre

Opublikowano
16 minut temu, szejdj napisał:

no właśnie widzę, że po dwóch trailerach, które składają się może z 30 sekund filmu a część tego i tak nie będzie umieszczona w samym filmie niektórzy już są w stanie ocenić grę aktorską oraz fabułę

a gdzie ja oceniłem grę aktorską i fabułę? od tego są zwiastuny, żeby zachęcić. Na obu Brie wygląda jakby spała i była tam za karę, mnie to nie zachęca i tyle.

Opublikowano

Film na kwartał? Co miesiąc to byłaby przesada. Dlatego żadnych seriali.

Opublikowano

Strong female protagonist.

I czy jej kolezanka pilot(xD) jest niema czy to tylko takie pozdrowienie zgapione od Ronaldinho?

Trailer oczywiscie pokazal juz wszystko, od tego kim byla, co sie stalo ze sie stala i kim potrafi byc. Obejrzy sie jaj kokoszka przyniesie do kurnika.

Opublikowano
17 minut temu, milan napisał:

Jest taka otoczka wokół filmów DC i filmów Marvela.

Wokół DC to taki zapach łajna, powaga wymieszana z kiepskimi zartami i  plastikowymi strojami, gdzie nie ma problemu by pół murzyna pół robota rozmawiało  z człowiekiem nietoperzem i facetem od rybek. Niewazne co nakrecą, jak bardo się postarają ten zapach jest, zapach tragediii i porażki.

U marvela za to jest zapach fiołków, widzisz wspaniałą synergię między bohaterami, strukturę całości, czasami z kiepskimi odnogami, ale jednak tworzącą cąłość. Smieszne zarty wypowiadane rpzez zdystansowanych bohaterów, w swoich slicznych strojach ze skóty  a nie skaji z bazaru.

Fajny trolling. Taki nie za dobry.

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Film na kwartał? Co miesiąc to byłaby przesada. Dlatego żadnych seriali.

Dla mnie dwa na rok to już jest za dużo a teraz chcą upychać trzy?

Opublikowano

Nie wiem jak w Wawie, ale u nas nie zaganiają do kina pod groźbą strzału  w potylice

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Nie wiem jak w Wawie, ale u nas nie zaganiają do kina pod groźbą strzału  w potylice

Ale wiesz, że te filmy są połączone nie? xD 

Opublikowano

To sobie przeczytaj na wikipedii streszczenie.

Opublikowano

ech, od Fazy drugiej Marvela wystarczy obejrzeć sceny w trakcie/po napisach i jesteś good to go. Ew. krótki opis filmu. 

Opublikowano

Niektóre tak se, myśle ze thora ragnaroka  można by ominąć doczytując tylko gdzie był i kogo odnalazł na jakies planecie. Czarna pantera do strzeszczenia w jednym zdaniu. Antman nowy w zasadzie pół zdania.

Opublikowano
48 minut temu, Mejm napisał:

I czy jej kolezanka pilot(xD) jest niema czy to tylko takie pozdrowienie zgapione od Ronaldinho?

Trailer oczywiscie pokazal juz wszystko, od tego kim byla, co sie stalo ze sie stala i kim potrafi byc. Obejrzy sie jaj kokoszka przyniesie do kurnika.

To jest montaż trailerowy w którym nie ma dialogów z filmu xddd nie oglądałeś nigdy trailerów filmowych? 

po drugie trailer niczego nowego nie pokazał, to wszystko jest wiadome już z komiksów sprzed ponad dekady :lapka: 

Opublikowano
47 minut temu, Kalel napisał:

ech, od Fazy drugiej Marvela wystarczy obejrzeć sceny w trakcie/po napisach i jesteś good to go. Ew. krótki opis filmu. 

47 minut temu, milan napisał:

Niektóre tak se, myśle ze thora ragnaroka  można by ominąć doczytując tylko gdzie był i kogo odnalazł na jakies planecie. Czarna pantera do strzeszczenia w jednym zdaniu. Antman nowy w zasadzie pół zdania.

Ale wiecie, że mnie to nie satysfakcjonuje? To jak granie w WIedzmina od trzeciej cześci czy Mass Effecta 2 z komiksem z jedynki. Można ale nie lubie.