Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ja czekam, aż nagrasz to na YT, na wzór historii pokemonsów nagranej przez Archona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Myślałem o tym, ale chyba się do tego nie nadaję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Zapomniałem skomentować, czytałem. Bardzo dobry materiał, ale potrzebuje wersji filmowej. Nie ma czegoś takiego po polsku. Nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) wiem, że nie ma czegos takiego po pl, dlatego wlasnie taki material napisalem dlubiac nad nim przez nawet nie chce mowic ile zobaczymy, moze w wolnej chwili nagram krotkeigo sampla, z montażem nie będe miał problemu, najbardziej się o audio boję, kto mnei słyszał ten wie ze u mnie nie jest dobrze z dykcją i wymową pomyślimy. póki co muszę się wziąć za drugi materiał, bo źródła leżą i wymagają solidnego przetrawienia by napisać coś sensownego. Edytowane 2 Września 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 To poproś kogoś żeby przeczytał i tyle Zrób taki materiał o Metroidzie. Najlepiej timeline Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Oj Rayos taki stary a taki nieświatowy. Klecisz tekst, skracasz go do 10/15 minutowego filmiku, prosisz laskę o to żeby swoim ładnym dziewczęcym głosem przeczytała to wszystko i zgarniasz kciuki w górę. Kobieta jest zawsze kluczem do dobrej oglądalności a nawet nie musi w nim występować, wystarczy aby użyczyła głosu :-] (choć są wyjątki gdzie potrzebny też jest wygląd). P.S. Czy tegoroczne E3 i prezentacja Zeldy niczego Cie nie nauczyła? Edytowane 3 Września 2016 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) zaczalem prace nad wersja wideo mojego tekstu, zobaczymy co (i kiedy) z tego wyjdzie... :wstydnis: pierwszy raz w zyciu nagrywam jakos swoj glos, heh Edytowane 11 Września 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Próbowałem sobie jakoś poukładać tę Zeldę w timeline i chyba to adult link era, czyli Wind Waker i pochodne. Kilka rzeczy, które na to wskazują: 1. Obecność Rito. Nigdzie indziej nie wystepują, a to dlatego, że Rito to ewolucja Zory, która nastąpiła po wielkim potopie. Wielki potop mial miejsce przed wydarzeniami Wind Waker. W Twilight Princess, ani w timeline fallen hero nie występują Rito, bo nie było potrzeby ewolucyjnej. 2. Koroki. To z kolei Kokiri przemienione przez drzewo Deku żeby łatwiej było im żyć w Wielkim Morzu w które zamieniło się Hyrule. Po tym morzu pływamy w Wind Waker 3. Technologia. To pierwsza Zelda, w której technologia występuje na tak dużą skalę. Ale nie pierwsza w ogóle. Rewolucja technologiczna w Hyrule zaczęła się w Spirit Tracks, gdzie widzimy maszyny. A Spirit Tracks to Adult Link Era. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ale Zory też istnieją w botw ;) Dla mnei to child timeline, ew.... mieszanka dwóch timelineów, adult i child. na adult wskazuje to co Ty pisałeś, a na child wskazuje jeden fragment jednego ze wspomnień gdzie zelda jawnie wspomina m.in skyward sworda, okarynę, twilight princess (!) Z drugiej strony, to nie może być adult timeline, bo we wspomnianym przez Ciebie Spirit Tracks nie istnieje Hyrule, tylko NEW Hyrule. Nowe ziemie, nowe królestwo wybudowane po powodzi. W timeline ST stare hyrule nadal jest pod wodą. A w BOTW masz jawnie temple of Time, zamek Hyrule, ruiny lon lon ranch i wiele innych miejsc znanych z oot/majora/twilight Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi