Skocz do zawartości

Titanfall

Featured Replies

Opublikowano

My już z blantem ciśniemy także ten

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 158 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• D3komunizator
    D3komunizator

Wyglada to mocno past genowo. Opcja z kopem z buta to jakis zart, powrot do Duke Nukena? BF4, Destiny > Titanfall

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

• Next genowy Killzone na next genowej konsoli też nie ma, ale nie widziałem byś coś na ten temat (pipi)ł.

Opublikowano

No ja będę za 30 min

Opublikowano

chłopaki ja nadal czekam :/

Opublikowano

My z blantem cały czas online, piece już nam parują po całej nocce, ja już 15 generację wbijam to gdzie ty jesteś bo cię nie widać?

Opublikowano

dobra mordy gramy dzisiaj?

Opublikowano

Ja dzisiaj mam terminy napięte i nie dam rady, blanta łap ewentualnie na xbl bo ma odwyk od forumka.

Opublikowano

:ogor:

Opublikowano

:wujaszek:

Opublikowano

Nje e, w imieniu tej ustawki pisałem ;p Zobaczymy co z tego wyjdzie, pewnie będę.

Opublikowano

ehh tera doczytałem że jutro ustawka a ja od 19 czekałem dobre 20min na was :/ jutro nie dam rady

Opublikowano

Kurcze, aktualnie mam G2 i poziom 50 i jak patrzę ile wyzwań trzeba trzaskac aby wejść na G3.. A gdzie jeszcze do do G10. Panie ile to godzin trzeba. Ale tak i tak gra bardzo dobra, można psychicznie odpocząć od halo 5 multi :-)

Opublikowano

jak masz wywalone na osiągnięcia to kupujesz sfałszowany certyfikat za 100tyś (jest jedno za wbicie 10 gen bez użycia tychże więc możesz szybko przekreślić calaka)

Opublikowano

Rozumiem że chodzi o to że kupuję za kasę odblokowanie wyzwań, które potrzebuje do wyższych poziomów G? Na pucharach mi nie zależy, tylko chcę dojść do G10.

Włączenie opcji rankingowej coś nam daje? Czy tylko taki o to bajer?

Opublikowano

Spoko, dzięki za informację. Mam nadzieję że jeszcze gra serwery jeszcze będą żyć, pomimo premiery titanfall 2.

Opublikowano

Xbox is down. I repeat xbox is down. Over.

Nosz kurde to wracam do mario galaxy. Mam czas grać też w niedzielę od 17 i może w piątek po 20 ale to może :)

Opublikowano

Sprawa rozstrzygnięta, jako jj wystąpił xb live i chuy z poczytaniem :lapka:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro, jak najbardziej.

Opublikowano

mam o 19 squasha więc między 20 30 - 21 będę  jutro i gram do 1 w nocy. Chętnych zapraszam chcę do 50 lvl w końcu dojść mało brakuje.

Opublikowano

Teraz łatwiej chyba będzie o ustawkę w betę battlefielda także jak nie masz to zaciągnij powygłupiamy się, ja będę około 23.