Opublikowano 14 sierpnia 20168 l My z blantem cały czas online, piece już nam parują po całej nocce, ja już 15 generację wbijam to gdzie ty jesteś bo cię nie widać?
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Ja dzisiaj mam terminy napięte i nie dam rady, blanta łap ewentualnie na xbl bo ma odwyk od forumka.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Karolku co oznacza jj w temacie? Mówisz że będziesz ale w ostatniej chwili coś ci wypadnie?
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Nje e, w imieniu tej ustawki pisałem ;p Zobaczymy co z tego wyjdzie, pewnie będę.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l ehh tera doczytałem że jutro ustawka a ja od 19 czekałem dobre 20min na was jutro nie dam rady
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Kurcze, aktualnie mam G2 i poziom 50 i jak patrzę ile wyzwań trzeba trzaskac aby wejść na G3.. A gdzie jeszcze do do G10. Panie ile to godzin trzeba. Ale tak i tak gra bardzo dobra, można psychicznie odpocząć od halo 5 multi :-)
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l jak masz wywalone na osiągnięcia to kupujesz sfałszowany certyfikat za 100tyś (jest jedno za wbicie 10 gen bez użycia tychże więc możesz szybko przekreślić calaka)
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Rozumiem że chodzi o to że kupuję za kasę odblokowanie wyzwań, które potrzebuje do wyższych poziomów G? Na pucharach mi nie zależy, tylko chcę dojść do G10. Włączenie opcji rankingowej coś nam daje? Czy tylko taki o to bajer?
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Spoko, dzięki za informację. Mam nadzieję że jeszcze gra serwery jeszcze będą żyć, pomimo premiery titanfall 2.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Xbox is down. I repeat xbox is down. Over. Nosz kurde to wracam do mario galaxy. Mam czas grać też w niedzielę od 17 i może w piątek po 20 ale to może
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Sprawa rozstrzygnięta, jako jj wystąpił xb live i chuy z poczytaniem
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l mam o 19 squasha więc między 20 30 - 21 będę jutro i gram do 1 w nocy. Chętnych zapraszam chcę do 50 lvl w końcu dojść mało brakuje.
Opublikowano 1 września 20168 l Teraz łatwiej chyba będzie o ustawkę w betę battlefielda także jak nie masz to zaciągnij powygłupiamy się, ja będę około 23.
Opublikowano 1 września 20168 l Eee tam nie chce mi się bf. Jak nie da rady to sam pogram w tytana lub deusa:)