Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

A jednak? To taka zabawa 40 zł w takim razie jest nie warta. Już wszedłem do sklepiku PS z zmiarem kupna Daylight, ale jakoś w ostatniej chwili zrezygnowałem i wziąłem Child of Light. Pewnie nie pożałuję, skoro tutaj jest słabo-średnio.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowa moda i nawet spoko jeśli ma tchnąć nowe życie w skostniały gatunek survival-horror w grach. Osobiście jednak wolę starą szkołę, i też wolę jednak raz na jakiś czas przyje.bać komuś aniżeli całą r

• Ale to się staje nudne po 1h gry,może nie mogę się wczuć w te gry,ale już bardziej się boje gdy mam mało amunicji i jeszcze nie trafie w stworka,a nie spyerdole pod łóżko biegne dalej i tak przez całą

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Gra wyjdzie jednak 29 kwietnia, a nie jak wcześniej zapowiadano - 08.04. Dobrze, że poślizg mały - http://uk.ign.com/articles/2014/04/02/daylight-delayed-in-order-to-make-it-scarier   Co ważniejsze,

Opublikowano

Nie bierz, Outlast przy tym jest mesjaszem. Choć i ten IMO niczym nie zaskakuje. 

Nie wiem co te zje/bki z Zombie Studios cały czas robili ale póki co to wygląda mi na gierkę za free, która chciałby być czymś więcej ale czasu, funduszy i pomysłu zabrakło.

Grę ukończę, bo może czymś zaskoczą, bo trofea. Ale fanom horroru radzę się wstrzymać bo to ( jak narazie) kupa jest.

PS: Początek gry mnie rozpier.dolił. Po prostu bierzesz w łapę smartfona i zasuwasz po szpitalu, oryginalność 1-sza klasa. 

EDIT: Gra skończona, generalnie to kupa z wyskakującą za naszymi plecami wiedzmą. Jak ktoś się nie spodziewa to się może wystraszyć. Ale czas gry, jej jakość i technikalia zasługują na max 4/10. Ta gra nieźle kryptoreklamuje UE4, bo wygląda to słabo, no i te niemiłosierne spadki animacji. :yucky:

Edytowane przez .:marioo:.