Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A jednak? To taka zabawa 40 zł w takim razie jest nie warta. Już wszedłem do sklepiku PS z zmiarem kupna Daylight, ale jakoś w ostatniej chwili zrezygnowałem i wziąłem Child of Light. Pewnie nie pożałuję, skoro tutaj jest słabo-średnio.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowa moda i nawet spoko jeśli ma tchnąć nowe życie w skostniały gatunek survival-horror w grach. Osobiście jednak wolę starą szkołę, i też wolę jednak raz na jakiś czas przyje.bać komuś aniżeli całą r

• Ale to się staje nudne po 1h gry,może nie mogę się wczuć w te gry,ale już bardziej się boje gdy mam mało amunicji i jeszcze nie trafie w stworka,a nie spyerdole pod łóżko biegne dalej i tak przez całą

• Gość Kasias
    Gość Kasias

Gra wyjdzie jednak 29 kwietnia, a nie jak wcześniej zapowiadano - 08.04. Dobrze, że poślizg mały - http://uk.ign.com/articles/2014/04/02/daylight-delayed-in-order-to-make-it-scarier   Co ważniejsze,

Opublikowano

Nie bierz, Outlast przy tym jest mesjaszem. Choć i ten IMO niczym nie zaskakuje. 

Nie wiem co te zje/bki z Zombie Studios cały czas robili ale póki co to wygląda mi na gierkę za free, która chciałby być czymś więcej ale czasu, funduszy i pomysłu zabrakło.

Grę ukończę, bo może czymś zaskoczą, bo trofea. Ale fanom horroru radzę się wstrzymać bo to ( jak narazie) kupa jest.

PS: Początek gry mnie rozpier.dolił. Po prostu bierzesz w łapę smartfona i zasuwasz po szpitalu, oryginalność 1-sza klasa. 

EDIT: Gra skończona, generalnie to kupa z wyskakującą za naszymi plecami wiedzmą. Jak ktoś się nie spodziewa to się może wystraszyć. Ale czas gry, jej jakość i technikalia zasługują na max 4/10. Ta gra nieźle kryptoreklamuje UE4, bo wygląda to słabo, no i te niemiłosierne spadki animacji. :yucky:

Edytowane przez .:marioo:.