Opublikowano 13 czerwca 201311 l Cześć. Aktualnie przebywam w Japonii. Byłem na Akihabarze, dostałem oczopląsu, planuję zaopatrzyć się tam w jakiś sprzęt do grania i gry. Może ktoś zorientowany w tym rynku powiedzieć, co warto kupić? Chodzi mi w szczególności o gry, chętnie wezmę coś dziwacznego, typowo japońskiego, ale nie wiem za bardzo, czego szukać. Może też coś z mang/anime? Może ktoś zna jakieś fajne miejscówki w Tokyo i okolicach? Może jakieś sklepy z używanymi płytami CD?
Opublikowano 13 czerwca 201311 l ale chcesz kupic zeby kupic i mieć, czy kupic, zeby sprzedac w eu i zarobic złoto?
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Poszukam mapki Akihabary z zaznaczonymi najlepszymi punktami z gierkami i innymi bzdetami. Przydatna rzecz bo miałem pozaznaczane konsolami gdzie co warto kupować. Możesz nakupować gierek na starsze systemy plus ewentualnie ekskluzywne pierdoły i peryferia w stylu bajeranckich kontrolerów z dziewczynkami z anime. Bierz to co Cię interesuje i się przyda a nie będzie leżało gdzieś w garażu.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Autor Nie chcę kupować na sprzedaż, zupełnie nie interesuje mnie wypychanie sobie torby fantami na Allegro, nie przyjechałem tu na saksy. Chodzi mi o konkretne dostępne tylko np. w Japonii tytuły, mogą być po japońsku, chcę w to grać i mieć z tego fun, choćby ze słownikiem Mapka bardzo by się przydała.