Skocz do zawartości

Sherlock [BBC]

Featured Replies

Opublikowano

Nadal bardzo wysoka forma, hipotezy upozorowania smierci mistrz, na poczatku odcinka dalem sie nabrac.

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakie to było groteskowe, absurdalne i żałosne. Chcę z powrotem swoje 1,5h czasu. No tak poziom ostatniego dextera. The Off Switch, matko bosko.

• Jest fragment ze świątecznego specjala  Jakby ktoś nie wiedział to odcinek będzie miał miejsce w wiktoriańskim Londynie. 

Opublikowano

Otwarcie sezonu to geniusz xD i ta muza

Opublikowano

Jakie to było groteskowe, absurdalne i żałosne. Chcę z powrotem swoje 1,5h czasu. No tak poziom ostatniego dextera. The Off Switch, matko bosko.

Opublikowano

jest już nowy ep?

sherlock również skończy się na 3 sezonach jak Luther?

Opublikowano

tak

nie (oficjalnie nie ma jeszcze info o 4 , ale cumberbatch coś tam juz sie wypowiadal + serial ma zbyt duzo popularnosc zeby konczyli)

Edytowane przez erix

Opublikowano

Drugi odcinek fantastyczny, powiedziałbym że najlepszy z całej serii.

Opublikowano

Pijani Sherlock i Watson , swietny segment, autentycznie zabawny :D

Finał ma być srogi, najbardziej emocjonalny ze wszystkich odcinków, ludzie już przesłuchwali OST do 'Last Vow' i  

mozna podobno depresji dostac , pewno kogos usmierca. Mary? Mycroft ?

Opublikowano

Na tumblerze krążą potwierdzone spoilery, ale nie miałem ochoty ich przeczytać.

Opublikowano

Jutro po robocie na spokojnie w full hd sobie obejrze. Do tego ich akcentu musze miec chociaz angielskie napisy.

Opublikowano

no i jest Sherlock 3x03 His Last Vow 720p HDTV x264-FoV

Edytowane przez erix

Opublikowano

gdzie jest tam jest , zaraz odpalam

edit: sa napisy http://tinyurl.com/m6g5ux5 ;)

edit2: no doje.bali , nie ma co. koncowki sie nie spodziewalem. swietny final , i znakomity caly sezon

Edytowane przez erix

Opublikowano

'information is power'

Opublikowano

Wez ktos pomoz bo juz nie pamietam czy widzialem 2 sezony czy tylko jeden.

Scena gdzie

Sherlock spotyka sie z Moriartim na basenie

konczy sezon 1 czy 2?

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Drugi kończy się inaczej, więc obstawiam pierwszy.

Opublikowano

końcówka pierwszego i początek drugiego

Opublikowano

Zaje.bisty serial. Po wczorajszym seansie ostatniego odcinka 3 sezonu jestem mega zajarany na kontynuację i oby dalej tak trzymał poziom. 
Strasznie mi się podoba konwencja 3 długie, konkretne odcinki na sezon. 

Opublikowano

Nadrobilem dwa sezony z wielka przyjemnoscia i moje zdanie o tym serialu sie nie zmienia. Na sile uczepilbym sie kilku naciaganych scen ale w niczym mi to nie przeszkadza, oglada sie fajnie, a zakonczenie 3 sezonu spowodowalo ze nie moge doczekac sie juz 4. Zayebisty w chvj.

Nie ma jeszcze zadnych info oficjalnych o 4 sezonie albo przyblizonej daty jego premiery nie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sciągnałem właśnie ten serial dla koleżanki, warto oglądać? bo i tak mam go na dysku wiec moglbym zobaczyć (do jakiego serialu byście go porównali?)

Opublikowano

Warto, wciągniesz wszystkie 9 odcinków i będziesz chciał więcej. Szkoda, że u nas za pieniądze z abonamentu nie robią TAKICH seriali.