Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Murasaki Baby

Featured Replies

Opublikowano

Z plusem kosztuje 33,60zł i już jest dostępne przez www. Chyba łyknę.

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

krótka rozgrywka i brak zbieractwa, to znak rozpoznawczy większości Exów na Vite - niestety. 

Opublikowano
  • Autor

kupil ktos? jakie wrazenia? ja jeszcze nie mialem czasu zaklikac zakupu :(

Opublikowano

dostałem wczoraj do recenzji - fajne to, tylko nieco zabugowane (mechanika czasem kuleje i trzeba coś zrobić 3x zanim załapie). Raz miałem jakiegoś glitcha, musiałem gierkę wyłączyć i włączyć, bo nie dało się nic zrobić. 

ogram jeszcze troche i napisze coś więcej.W każdym razie klimat jest i fajnie to wygląda. Technicznie kiepsko.  

Opublikowano

Bardzo słaba gra. Nie warta zachodu, nawet za te 33 zł. Największe jej minusy, to uboga mechanika i system sterowania. Mając taki sprzęt, jak Vita, która posiada fizyczne przyciski, zrobili grę w oparciu o dotyk i tylni panel. Dalej, sama rozgrywka jest dla przedszkolaków. Skoro już zrobili zmienne światy za pomocą tylnego panelu, aż kusiło o zagadki z ich wykorzystaniem. A tych, po prostu brak. Przeszkody do ominięcia, które napotkamy, też wiele nie wymagają. Taki samograj i to perfidny, a'la Doki-Doki. Na plus - stylistyka i oprawa audio - wizualna. Fajne, jakby rysowane kreskami i ołówkiem światy i postacie.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano
  • Autor

czyli nie kupuje, dzeki za ostrzezenie koledzy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli tak jak pisałem zaraz po pierwszych trailerach. No ale to miał być kiler, bo taki super design...

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

skonczylem po latach i o dziwo bawilem sie chyba najlepiej z gierek pseudo logiczno/zrecznosciowych gdzie by przeprowadzic postac przez ekran trzeba miziac wszystko na ekranie, krotka, brak replayality ale oprawa i design sa po prostu mistrzowskie, do tego zagadki choc nie trudne sa dosc fajnie przemyslane i nie irytuja (np w przeciwienstwie do czasem przegietego escape plan)

Opublikowano

Gierka ciekawa, dobrze wykorzystuje możliwości konsolki. Tylko ten klimat lekko poryty :D