Opublikowano 17 września 201410 l Z plusem kosztuje 33,60zł i już jest dostępne przez www. Chyba łyknę.
Opublikowano 17 września 201410 l krótka rozgrywka i brak zbieractwa, to znak rozpoznawczy większości Exów na Vite - niestety.
Opublikowano 19 września 201410 l Autor kupil ktos? jakie wrazenia? ja jeszcze nie mialem czasu zaklikac zakupu
Opublikowano 19 września 201410 l Ja juz pobieram. Ale ogram dopiero w nocy. Dam znać, czy to coś warte jest zachodu.
Opublikowano 19 września 201410 l dostałem wczoraj do recenzji - fajne to, tylko nieco zabugowane (mechanika czasem kuleje i trzeba coś zrobić 3x zanim załapie). Raz miałem jakiegoś glitcha, musiałem gierkę wyłączyć i włączyć, bo nie dało się nic zrobić. ogram jeszcze troche i napisze coś więcej.W każdym razie klimat jest i fajnie to wygląda. Technicznie kiepsko.
Opublikowano 20 września 201410 l Bardzo słaba gra. Nie warta zachodu, nawet za te 33 zł. Największe jej minusy, to uboga mechanika i system sterowania. Mając taki sprzęt, jak Vita, która posiada fizyczne przyciski, zrobili grę w oparciu o dotyk i tylni panel. Dalej, sama rozgrywka jest dla przedszkolaków. Skoro już zrobili zmienne światy za pomocą tylnego panelu, aż kusiło o zagadki z ich wykorzystaniem. A tych, po prostu brak. Przeszkody do ominięcia, które napotkamy, też wiele nie wymagają. Taki samograj i to perfidny, a'la Doki-Doki. Na plus - stylistyka i oprawa audio - wizualna. Fajne, jakby rysowane kreskami i ołówkiem światy i postacie. Edytowane 20 września 201410 l przez Majin Buu
Opublikowano 1 października 201410 l Czyli tak jak pisałem zaraz po pierwszych trailerach. No ale to miał być kiler, bo taki super design...
Opublikowano 6 marca 20169 l Autor skonczylem po latach i o dziwo bawilem sie chyba najlepiej z gierek pseudo logiczno/zrecznosciowych gdzie by przeprowadzic postac przez ekran trzeba miziac wszystko na ekranie, krotka, brak replayality ale oprawa i design sa po prostu mistrzowskie, do tego zagadki choc nie trudne sa dosc fajnie przemyslane i nie irytuja (np w przeciwienstwie do czasem przegietego escape plan)
Opublikowano 6 marca 20169 l Gierka ciekawa, dobrze wykorzystuje możliwości konsolki. Tylko ten klimat lekko poryty