Opublikowano 22 października 201311 l W kwestii osprzętu do PC jestem laikiem, dlatego też szukam pomocy tutaj. Posiadam następującą płytę główną http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-p35-ds3_20/ nie jest taka zła ale potrzebuję do niej nową kartę graficzną która obsługuje jakiś shader 4 lub shader 5. Byłbym wdzięczny aby mi ktoś pomógł w doborze.
Opublikowano 22 października 201311 l Jak podasz procesor i zasilacz to moze ktos Ci pomoze bo teraz to wrozenie z fusów nie majac pojecia co masz No i jest juz odpowiedni temat to takich pytan Edytowane 22 października 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 22 października 201311 l Autor Tylko chodzi mi o jakie płyty bedą obsługiwać te shadery, procek i zasilacz i tak będę zmieniał więc nie ma znaczenia.
Opublikowano 22 października 201311 l Ok ale w takim razie trzeba znac budzet bo z tym shader model 5.0 masz od 300 ( i chyba nawet mniej) zlotych do +inf No i znajac budzet ktos bedzie mogl dopasowac grafike do twojego przyszlego procka aby nie ograniczal on grafiki itd.
Opublikowano 30 marca 201411 l Można się podpiąć ? Znajdzie się grafikę do 500 zł mocniejszą od GTX 550 Ti ? I5 4670K i 8Gb Ramu mam jak coś.
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Mendrek chwalił się ostatnio jakimś GeForcem na zdjęciu, może jego podpytaj?
Opublikowano 15 kwietnia 201411 l Faktycznie zapomnialem o GTX750Ti ktora mozemy juz wyrwac od MSI za ~500zł, takze lepszej chyba opcji nie widze jezeli chodzi o nowe grafy.