January 8, 201412 yr I fajnie, bo Peter Capaldi jako Doktor zachowa swój szkocki akcent. Tennantowi wcześniej kazali się go pozbyć, bo też Szkotem jest
January 8, 201412 yr Ciekawi mnie jakie wyniki oglądalności będzie miał Capaldi. Nie ma co ukrywać że poprzedni Doctorzy byli pisani z myślą o młodych fankach prosto z tumblr. Gdzieś na YT widziałem niezły rage-video nt. Capaldiego jako nowego Doctora. Anyway, jak podobał się finał Smitha ?
January 8, 201412 yr Ogólnie to zayebisty, tylko teraz na internetsach shitstorm o to, że dostał w prezencie kolejne (prawdopodobnie) 13 regeneracji XDDDD
July 13, 201412 yr Po Flashu, Constantinie kolejny serial wycieka. Dwa pierwsze odcinki nowej serii już na TPB. Bez CGI i czarno-białe, ale jak ktoś jest zdesperowany.
July 13, 201412 yr Myślałem zrobić sobie mały drinking game z shotem za każdy moment gdy nie ma efektów.
August 24, 201411 yr Author no i jestem po moim pierwszy odcinku doktora who . jak na moffata całkiem nieźle. momentami byłem trochę skonfundowany, ale nawet mi się podobało. wiem za to jedno: clara <3.
August 24, 201411 yr A ja po pierwszym Capaldim odpuszczam sobie Doctora. Może wrócę jak Moffata wywalą, na co się zanosi.
August 24, 201411 yr Capaldi pokłócił się z Moffatem o wizję Doctora. Według Petera DOctor nigdy nie był taki jak widzi go obecnie Moffat, przez co dochodzi do spięć i cała praca na planie jest utrudniona.
August 25, 201411 yr no i jestem po moim pierwszy odcinku doktora who . jak na moffata całkiem nieźle. momentami byłem trochę skonfundowany, ale nawet mi się podobało. wiem za to jedno: clara <3. Ja już od pierwszego odcinka 7ego sezonu byłem zabujany <3 Capaldi pokłócił się z Moffatem o wizję Doctora. Według Petera DOctor nigdy nie był taki jak widzi go obecnie Moffat, przez co dochodzi do spięć i cała praca na planie jest utrudniona. No super powód do nie oglądania xD Zaraz seans i napiszę posta pod postem.
August 25, 201411 yr Author Ciekawi mnie jakie wyniki oglądalności będzie miał Capaldi. ma największą od 2010.
August 25, 201411 yr Masorzu, to nie jest powód dla którego nie oglądam . Doctor mnie już nudził jakoś od 7 sezonu (a kochałem Smitha <3) a teraz jakoś nawet nie ciągnie mnie żeby kontynuować przygodę z Capaldim. Ale znając życie to pewnie i tak będę oglądał. Znowu sezon podzielony na dwa ?
August 30, 201411 yr No właśnie, chodziło mi o to że odcinek o którym Butch wspomina to 11th Hour, a nie ten z Madame de Pompudour i 10tym . Butch, co do serialu to jeśli ci się nie spodobał to w sumie odpuść. Serial nie ma olbrzymiego budżetu, a w sumie jak dla mnie sezon 5 jest najlepszym jaki widziałem.