Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Castlevania The Lecarde Chronicles

Featured Replies

Opublikowano

Bodajże w menu mapy, gdzie wybiera sie lokacje itp. tam jest save.

save.gif

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 29,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To juz jutro :banderas:

Opublikowano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SCIAGAM!!!

Opublikowano

Pograłem 1,5h i mam 20% gry. Istna rewelacja - swietne lokacje, swietni bossowie, odmienione kawałki z poprzednich czesci, gra daje troche popalic, otwarty świat z 3 hubami w postaci miast pomiedzy którymi się przemieszczamy głównymi lokacjami. Jaram się niesamowicie, to jest to na co czekałem.

Opublikowano
  • Autor

Pograłem 1,5h i mam 20% gry. Istna rewelacja - swietne lokacje, swietni bossowie, odmienione kawałki z poprzednich czesci, gra daje troche popalic, otwarty świat z 3 hubami w postaci miast pomiedzy którymi się przemieszczamy głównymi lokacjami. Jaram się niesamowicie, to jest to na co czekałem.

Zgadam się w 100% :) Mam 19% gry. W sumie na chwilę obecną ciężko jest mi się do czegoś "przyczepić" :) Widać że twórca inspirował się przede wszystkim Castlevanią II Simon's Quest. 

Opublikowano

.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  • Autor

Popa, zagadka z dzwonkami o co chodzi?

Z tego co pamiętam to w 3 "pokojach" (na samym dole lokacji, gdzie jest od cholery kościotrupów) można znaleźć info. Np; 2-A-5 (zapisałem sobie wszystko) przy czym jeśli dobrze pamiętam to 2 oznacza "kolejność" uderzenia, "A" to chyba był 1 dzwonek, 5 - oznaczało "5 uderzeń". Mam nadzieje że nic nie pomieszałem :) 

Edytowane przez Popa

Opublikowano
  • Autor

Drzwi są otwarte i nie mogę tam wejść, Wtf?

http://i.imgur.com/NnuksDI.jpg

Trochę podskoczył poziom trudności w tej lokacji tak w ogóle.

Dziwne, byłem już tam, nie miałem żadnych problemów. Oj podskoczył :) Mięchem często rzucałem i będę rzucał (zostało pewne miejsce do zbadania w tej lokacji z obrazka). 44% gry zaliczone.

Edytowane przez Popa

Opublikowano
  • Autor

95% gry zaliczone :) Świetna gra, lepsza niż większość "normalnych" Castlevanii  :obama:  

100% :)

Edytowane przez Popa

Opublikowano

Kogoś zdrowo popier.dolilo z poziomem trudności w tej grze.

Opublikowano
  • Autor

Kogoś zdrowo popier.dolilo z poziomem trudności w tej grze.

W jakiej lokacji jesteś ? 

Opublikowano

Zdobyłem krzyż po zdobyciu dasha w powietrzu i użyłem go w lokacji z Alucardem. Etapy platformowe masakra.

Opublikowano
  • Autor

Zdobyłem krzyż po zdobyciu dasha w powietrzu i użyłem go w lokacji z Alucardem. Etapy platformowe masakra.

:) Będzie ich więcej :) Cierpliwość to podstawa :) 

Opublikowano

Przyznam szczerze, że zaczyna mnie męczyć ta gra. O wiele bardzije wolałem zamkniętą rozgrywkę z "jedynki". Tutaj znowu powraca ciągłe błądzenie po tych samych mapach, gdzie czwarta, ostatnia mapa to już apogeum tego. :(

Opublikowano

Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę.

Opublikowano
  • Autor

Dlatego nie skończyłem Alwa's Awakening. Widzę, że tu to samo, więc, mimo zachęcających początkowo opisów, zakup odłożę na bliżej nieokreśloną datę.

Zakup :) ?

Opublikowano

Metroid.

Gdzie znajde piąty level anielskiej mocy (tego czaru)? 

Opublikowano
  • Autor

Ta gra to bardziej metroidvania czy klasyczne Castlevanie??

Coś pomiędzy :) z lekką przewagą metroidvanii. Dużo jest elementów platformowych, których było bardzo mało w metroidvaniach.

Opublikowano

FFA, czy co?

Opublikowano
  • Autor

FFA, czy co?

Za darmo jest :)