Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zoo Tycoon

Featured Replies

Opublikowano

Kupił ktoś na X360? Demo jest bardzo zachęcające, wszystko wygląda na dobrze przemyślane.

Ciekaw jestem czy w pełnej wersji zarządzanie całym zoo jest jakimś umiarkowanym wyzwaniem i daje frajdę na dłuższą metę.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Demo przypomina mi Thrillville of the Rails. Według mnie Zoo Tycoon to kawał dobrego szpila, mini sukces w stylu Theme Park albo Theme Hospital (które, zwłaszcza to drugie, przeszło bez echa na PSX, a jednak każdy kto grał jest/był zajarany :) ).

Opublikowano

Demo przypomina mi Thrillville of the Rails. Według mnie Zoo Tycoon to kawał dobrego szpila, mini sukces w stylu Theme Park albo Theme Hospital (które, zwłaszcza to drugie, przeszło bez echa na PSX, a jednak każdy kto grał jest/był zajarany :) ).

Theme Hospital było świetne,swego czasu sporo w to przegrałem na pierwszym PlayStation.

Co do Zoo Tycoon - Grałem w demko, było całkiem spoko, tylko nasuwa mi się pewne pytanie - Jak jest z mapą? Bo z tego co wiem to jest ograniczona, więc jeżeli ktoś grał w pełną wersję, to prosiłbym o informację, czy nie jest tak jak w przypadku najnowszego SimCity, że po chwili grania nie mamy już miejsca.