Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Veteran game designer Tomonobu Itagaki has provided a new update on Devil's Third, confirming that he will "finally reveal" the long-awaited third-person shooter "this year".

"As already announced, we'll finally reveal 'Devil's Third' this year!" Itagaki wrote on Facebook. "You can see that we've upgraded our title logo. I wanted to go for the metallic feeling of the Breitling that I love so much. But I don't really wanna tell you exactly why, sorry ;D"

Devil's Third was first announced under THQ back in 2010, but its fate was left uncertain following the publisher's closure in 2013. The rights to the game were reportedly returned to Itagaki and developer Valhalla Game Studios in mid-2012.

A new publisher for the game has yet to be announced.

YES. Ja czuję że to będzie coś dobrego. Wyczuwam jakieś w końcu dobre, skillowe multi. Tutaj nowe logo:

Mam wrażenie, że to Microsoft podłapał tę grę. Rynkowi potrzeba takich prawdziwych japońskich gier. Logo wyebiste.

Podobnie uwazam, ze Micro zalapie exclusive przynajmniej tymaczasowego... Itagaki mial dobre stosunki z micro. 

zara... obczaiłem foty i przypomniałem sobie że ta gre zapowiadali ze 3-4 lata temu, czy się myle?

jakas taka dynamiczna strzelanka ze skakaniem i rozpierduchą... potem o tym kompletnie zapomniałem, i co teraz nagle sie obudzili?

stary trailer

https://www.youtube.com/watch?v=FoGbc9WcKD0

ja nie wiem co oni robili w tym czasie ale na trailerze gra wygląda średnio - pare ciekawych patentów ale ogolnie bez rewelacji.... oczywiscie po takim czasie może dopracowali gre bardziej

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

mam nadzieję, że w przyszłości zainwestuję w jakiegoś dobrego peceta

bunk-the-wire.gif

hehe. Nie zaprzeczajmy, jest na pececie parę fajnych gierek strategicznych i rtsowych. Mój laptop niestety nie potrafi włączyć większości. Wczoraj odpaliłem Feza i miałem 5 minutowe loadingi, a potem 2 fpsy :|

zara... obczaiłem foty i przypomniałem sobie że ta gre zapowiadali ze 3-4 lata temu, czy się myle?

jakas taka dynamiczna strzelanka ze skakaniem i rozpierduchą... potem o tym kompletnie zapomniałem, i co teraz nagle sie obudzili?

mieli problemy w developingu, potem THQ upadło, Itakagi chciał wykupić od nich IP, ale ch.uje wycenili je bardzo wysoko i itakagi ze spółką musieli posprzedawać dużo swoich rzeczy żeby było ich na to stać. po długich poszukiwaniach w końcu znaleźli wydawcę, lecz kim on jest - nie wiadomo.

Opublikowano

to jest już tzw. ultra-beka. Na blacharni jest elektroniczny system ruchania graczy w anusa (czytaj: dystrybucja cyfrowa bez możliwości odsprzedaży na rynku wtórny) i dodatkowo ma możliwość wypożyczania, ale zasad wypożyczania nie rozumieją sami obrońcy master race. 

bez kitu give me more

kingofpopcorn1.gif

Plusem jest jednak to, że gry są bardzo tanie. 90-120 zł w dniu premiery to norma. Owszem, zawsze można grę z playstation odsprzedać, dzięki czemu 220 zł aż tak nie boli, ale gry już się wtedy nie ma. A tu zawsze sobię sciagnę.

Opublikowano

to jest już tzw. ultra-beka. Na blacharni jest elektroniczny system ruchania graczy w anusa (czytaj: dystrybucja cyfrowa bez możliwości odsprzedaży na rynku wtórny) i dodatkowo ma możliwość wypożyczania, ale zasad wypożyczania nie rozumieją sami obrońcy master race. 

bez kitu give me more

kingofpopcorn1.gif

Czy przypadkiem MS nie miał takiego samego genialnego planu co do swojej konsoli, tylko Sony pokrzyżowało mu tych planów :P

Opublikowano

hehe. Nie zaprzeczajmy, jest na pececie parę fajnych gierek strategicznych i rtsowych. Mój laptop niestety nie potrafi włączyć większości. Wczoraj odpaliłem Feza i miałem 5 minutowe loadingi, a potem 2 fpsy :|

Wszystkie dobre gierki z tego gatunku ukazaly sie do 2005r.

Opublikowano

Plusem jest jednak to, że gry są bardzo tanie. 90-120 zł w dniu premiery to norma. Owszem, zawsze można grę z playstation odsprzedać, dzięki czemu 220 zł aż tak nie boli, ale gry już się wtedy nie ma. A tu zawsze sobię sciagnę.

Jak ukończysz dość szybko, albo dobrze poszukasz kupca to czasem koszt wychodzi dosłownie 50-60 zł.

Opublikowano

Infamous na pierwszym miejscu w USA, sprzedalo sie 370k kopii gry....premiera byla chyba 21 a to sa dane do 22 wiec obejmuja caly jeden dzien...

W UK zeszlo ponad 77k...

Dla porownania TitanFall w pierwszym tygodniu w USA zszedl 580k...

W UK premiera Titana byla w piatek, przez jeden dzien zeszlo 130k a wiec prawie 2x wiecej niz Infamous....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To tylko swiadczy jedynie o tym, ze jest 2x wiecej idiotow niz pedalow.

Opublikowano

Jak ukończysz dość szybko, albo dobrze poszukasz kupca to czasem koszt wychodzi dosłownie 50-60 zł.

Czasami tak, czasami nie. Wiadomo, czasami można kupić taniej, a sprzedać drożej, tak jak to było na przykład z Red Dead Redemption gdy były problemy z dostępnością.

Zresztą średnio mi się widzi granie z kalendarzem w ręku i drżącymi rękoma "no bo zaraz cena spadnie na łeb".

Opublikowano

Czy przypadkiem MS nie miał takiego samego genialnego planu co do swojej konsoli, tylko Sony pokrzyżowało mu tych planów :P

Ostatecznie były przecieki, że w pożyczoną grę na X1 szczęśliwiec mógł grać przez godzinę

Platynka w Ground Zeroes i singiel w TF zaliczone heheh

Opublikowano

co do grania na pc to ja na swoim lapku grałem z "nowych gier" jedynie w portal 2 - bo wersja na ps3 dawała też dostęp za darmo do wersji ze steama, i odpaliłem to sobie jak sie pojawił edytor plansz , poboawiłem sie nim troche ale jakoś krótko w sumie...

oprocz tego na obecnym lapku grałem w HOMM 5 i 6

i tyle

odpalałem na chwile diablo 2 ale na 27 calowym monitorze wygląda jak sraka, podobnie klasyk - jagged alliance 2 jakoś mi nie podszedł na takim monitorze

i to koniec mojego grania na PC w ostatnich latach - jest jedna jedyna gra która mnie niesamowicie podnieca - wasteland 2, i mam nadzieje że mój lapek to pociągnie (niekoniecznie w 1080/60) i bardzo chętnie pogram w tego staroszkolnego taktycznego rpga ojców fallouta 1i2

i to by było na tyle, serio bawienie sie w inne gry na pc zupełnie mnie nie rusza

Opublikowano

Poza tym piszesz "lipa na maxa", a nie masz nigdzie lepszego sposobu na dzielenie się całą biblioteką jednocześnie dostając czyjąś i granie w te gry z bilbioteki kolegi za darmo. A jak kolega kupuje nowości to masz nowości za darmo. Dalej słaby deal i lipa na maxa?

No, super. Ale jak już Playstationowcy robili to samo to była cebula, beka z dzielenia kont i polactwo. Teraz dzielimy konto na steamie i już jest super opcja amerykańska, granie za darmo w gry kolegi, płacimy raz a obaj mamy grę, czemu nikt na to wcześniej nie wpadł. Hipokryzja pecetowych betonów przekracza wszelkie granice. 

Opublikowano

Ostatecznie były przecieki, że w pożyczoną grę na X1 szczęśliwiec mógł grać przez godzinę

YvRvEpd.gif?1

Opublikowano

Przecież jest odwrotnie, na ten moment ogólnie I SS dużo lepiej się sprzedał. No chyba że mówimy o danych za 1 dzień w UK.

Opublikowano

Przecież jest odwrotnie, na ten moment ogólnie I SS dużo lepiej się sprzedał. No chyba że mówimy o danych za 1 dzień w UK.

Nie, teraz na dany moment liczą się wyniki w UK. Bo tak.

Opublikowano

No, super. Ale jak już Playstationowcy robili to samo to była cebula, beka z dzielenia kont i polactwo. Teraz dzielimy konto na steamie i już jest super opcja amerykańska, granie za darmo w gry kolegi, płacimy raz a obaj mamy grę, czemu nikt na to wcześniej nie wpadł. Hipokryzja pecetowych betonów przekracza wszelkie granice. 

Właśnie, przecież całe to pożyczanie to idealna okazja do cebuli na PC. Że się nie zorientowałem, ja (pipi)ię,

Opublikowano

Wszystkie dobre gierki z tego gatunku ukazaly sie do 2005r.

Trzecia europa ukazała się w 2007 roku, więc się muszę przyje.bać.

Opublikowano

No dobra, do 2005r. + Europa. Chcialem napisac wczesniej ale nie chcialo mi sie sprawdzac kiedy wyszla.

Opublikowano

+ Civilization 5 z dodatkami.

Opublikowano

Nie, teraz na dany moment liczą się wyniki w UK. Bo tak.

LOL

Ty dales dane o sprzedazy konsol z VGC a ja dalem o sprzedazy gier a ze sa tylko USA i UK  szczegolowe to co ja zrobie? Jezeli chodzi o global to dane sa tylko do 15 marca....

Wiadomo ze Infamous sprzeda sie lepiej bo jest wiecej konsol i gra graficznie miazdzy jajca, chyba sam kupie wczesniej niz myslalem :P

Opublikowano

pograsz ze mną w multi jak za dawnych lat. I CO TERAS?!

Starzy znajomi z PSNu to chyba serio jedyny argument ale za 1700 zł to ja bym wolał gdzieś koło wakacji zorganizować zlot i się z nimi spotkać a nie kupować konsole.

@Messer

0. Z czego robione jest 90 % komputrów ? 

Złoto, diamenty i platyna !

1. Na PS4 tylko 1080 albo rzadko 900p.

2. Płytki w napędzie -  jak masz lenia/nie umiesz liczyć to kupujesz online. Płytkę ponadto można sprzedać/pożyczyć !!!!!!!! ( JAK TO (pipi)A PRZECIEŻ NA STEAMIE NAPISALI ŻE TO USŁUGA ADBHWBFBHWWJFNJWNFJ ). Same plusy, wilk syty owca cała.

3.Średnia awaryjność konsol to dużo mniej niż awaryjność podzespołów PC.

4. Oj, ty nie mów o psuciu się gier, jak bronisz PC, bo nóż w plecy możesz sobie przez przypadek wbić.

5. Argument wkładasz i grasz - (pipi)a, przecież to na PS4 właśnie wróciło :)

6. Kto dał ci prawo osądzania które gry są atraktycjne ?

7. Replayability - takie samo jak na PC. I tu i tam możesz na(pipi)iać ile wlezie. Np. Diablo III, DD, etc.

8. Żadnego PC o mocy PS4 za 1700 nie złożysz.

2 - 3 lata temu miałbyś pan rację. Sony wypuściło PS4 i klops. Co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

@1 no tak, tyle w rzeczywistości z tych dobrze wygladających gier póki co w 1080p (takim prawdziwim, nie killzonowym ;) ) działa tylko infamous. 60fpsów wyjątkowo się nie będę czepiał.

@2 widzę że już sobie to przedyskutowaliście

@3 YLOD i RROD anyone? Sprzęt elektroniczny ma to do siebie że się raz na jakiś czas może zepsuć, miej na uwadze że to nie ja zawsze wojuje bezawaryjnością sprzętu tylko wy.

@4 To jest temat który można rozwijać w nieskończoność ale jak nie piracisz to problemów z grami mieć praktycznie nie będziesz. No chyba że z niewiadomych powodów używasz Visty albo Windowsa 8, one lubią mieć jakieś "konflikty. Zdarzają się wyjątki jak Titanfall na laptopowych kartach albo BF który był zepsuty na każdej platformie.

@5 Patche, update'y firmware'u, instalacja gier i takie tam. No rzeczywiście, jak za czasów PSXa.

@6 Piszę w swoim imieniu więc mam prawo oceniać co mi pasuje a co nie. Szczególnie, że grywam właściwie we wszystko co jest dobre, niezależnie od gatunku, nie ma gadania że "<wstaw dowolny gatunek gier> to nie dla mnie"

@7 A więc Diablo to exclusive? :) No ciekawe. Zresztą kiedy na konsolę ostatni raz wyszedł dobry, rozbudowany erpeg (action rpg albo cokolwiek) który dawał dużo możliwości rozwoju postaci, kombinowania ze skillami a przy tym miał mocny klimat i dobrą muzykę która potrafi wrzucić ciary na plecy tak jak w Path of Exile?

@8 Ale za niewiele więcej już tak.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

dzisiaj wyszedł nowy trailer watch dogsa

ifGQss9q9Rjvr.png

wow such graphics. ale tak to jest, jak gra nie jest technicznie ładna, ani stylowo.

Opublikowano

Iras bierz go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.