Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Świadczy to o tym, że Playstation jest lepsze.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Last Guardian musi w końcu wyjść. Dla niego kupiłem PS3, PS4, PS5 pewnie też kupię.

Opublikowano

Last Guardian musi w końcu wyjść. Dla niego kupiłem PS3, PS4, PS5 pewnie też kupię.

Wyjdzie w 2015 roku :)

Opublikowano

Last Guardian wyjdzie jak nVidia nauczy się robić fizykę sierści zwierząt w grach w sposób, który nie zeżre mi mocy w 780GTX.

Opublikowano

30% podjary. 70% niedowierzania. Niby fajnie, bo pomijając TLOU i Journey brakowało na wyłączność playstation takich perełek, ale... który to już raz?

Opublikowano

30% podjary. 70% niedowierzania. Niby fajnie, bo pomijając TLOU i Journey brakowało na wyłączność playstation takich perełek, ale... który to już raz?

Ale Ty wiesz, że to fanowski obrazek?

Opublikowano

Niestety te zdjęcie to fake. Osobiście nie wierze w TLG na targach

Opublikowano

No to 0% podjary.

@ Royal

Miks przygodówki, skradanki, survival horror i noszenia drabin. Obczaj dział.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przecież od razu było widac, że to fake. Zobacz sobie nowy zwiastun Godzilli i już będziesz wiedział skąd to ciemne tło i to coś spadające z nieba (ludzie)

Opublikowano

Ale czy aby na pewno?

Opublikowano

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS już przegrał te targi. Nie wiem co by musieli wtedy zrobić, pokazac chyba tylko HL3 jako exa.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Borze,

Jakby świat się kończył i meteoryty nakur.wiały mi w ryj.

Stałbym dalej dumnie z flagą Playstation wbitą w ziemię, której Xbox nigdy nie pokona.

PS3 to nie jest konsola. PS3 to moje całe życie.

Opublikowano

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS MS już przegrał te targi. Nie wiem oc by musieli wtedy robić, pokazac chyba tylko HL3 jako exa.

Tak sobie wmawiaj XD

Opublikowano

Royal musisz częściej tu zaglądać, będzie z ciebie dobry żołnierz.

Ja jeszcze nie PRZESZŁEM THE LATTE OF US.

Co mnie czeka?

Objawienie mesjasza, tylko na plejstejszon, tylko dla szlachty.
Opublikowano

Jeśli The Last Guardian nie pojawi się na E3, to znaczy, że to The Last Guardian, nad którym dłubie Team Ico z Japan Studio z pierwotną wizją Uedy będzie miało wspólne jedynie chłopca i jego strażnika. Choć jestem dobrej myśli i liczę na mocarny zwiastun w czerwcu + data premiery na wiosnę 2015. Tak, Panie Boże, dopomóż!

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ale po co wy w ogóle odpisujecie na wypociny jakie prezentuje Iras. Zostanie ogólnie zignorowany to się znudzi i w końcu sobie pójdzie , od kiedy tu jest i tak nie za wysoki poziom CW poszybował tak w dół że :sick:

Opublikowano

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS już przegrał te targi.

Bo?

Opublikowano

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS MS już przegrał te targi. Nie wiem oc by musieli wtedy robić, pokazac chyba tylko HL3 jako exa.

Tak sobie wmawiaj XD

Nic nie musze sobie wmawiać, ICO i SotC to jedne z lepszych gier ever. I wiem, ze jak wyjdzie TLG (o ile) to też pozamiata i za pewne na stałe wpisze sie do kanonu gier. Zresztą wie to każdy mający trochę oleju w głowie gracz.

jak Sony pokaże w tym roku jednak TLG to MS już przegrał te targi.

Bo?

Bo Sony wygra. :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ile bólu... Matkę komuś obraziłem czy jak? :lol:

Ciągle wspominasz o bólu. Jakieś kompleksy albo wspomnienia z dzieciństwa?

Opublikowano

I piszcie dalej o spadającym poziomie CW.

Opublikowano

I piszcie dalej o spadającym poziomie CW.

Wiesz jak wyznaczasz takie standardy to przynajmniej nie marudź.

Opublikowano

Wiecie, że na forumku jest opcja "ignoruj"?

Opublikowano

Wyjdzie w 2015 roku :)

Figaro 2012: http://www.psxextreme.info/topic/92179-console-wars-20/?p=2467897

Przewidywania Figaro na 2013: http://www.psxextreme.info/topic/100985-na-co-czekacie-w-2013-roku/?do=findComment&comment=2689659

Styczeń 2014: http://www.psxextreme.info/topic/101381-console-wars-5-starcia-betonów/?p=2764542

Teraz zmienia datę premiery na 2015 ten człowiek myśli, że ona dalej pracują nad tą grą xDDD

sory nie da się cytować starych postów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.