Skocz do zawartości

Super Smash Bros

Featured Replies

• Odpowiedzi 263
  • Wyświetleń 55,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co prawda nie do najnowszego Smasha, ale powinno się przydać:

• Ta opcja "highlights reel" jakas kijowa jest, ucina w dziwnych momentach ;f   No ale nic, 2 replaye z dzisiaj       + jeden replay jak gram rankeda z randomem i sie nie cackam  

• Gość TopsyTurvy
    Gość TopsyTurvy

Czuję ogromny potencjał w potyczkach online. Z serii grałem tylko w Melee, które w kombinacji czterech padów rządziło niepodzielnie na Gacku.   edyta: oczywiście na 3DS, o WiiU przestałem nawet myśl

Opublikowano

Gra jest kotem, trzeba znac dokladnie kazdy jeden cios i w jakiej sytuacji sie nadaje.

Plus ciezkie combosy.

Opublikowano

Ok, pogralem dluzej, tym razem z Ukyem i stwierdzam mesjasza napieprzanek. :cool:

Pora spac :lapka:

Opublikowano

Kim grasz? Mi Adult Link najbardziej podpasował, ale teraz zamierzam kimś innym grać

Opublikowano

Rezerwuje wario i pacmana :lapka:

Opublikowano

Kim grasz? Mi Adult Link najbardziej podpasował, ale teraz zamierzam kimś innym grać

Toon Link >> Adult Link

Opublikowano

Adult Link i czasem Ike, mysle tez nad ogarnieciem Shulka.

edit: Wlasnie z Figarem pogralem chwile, pany trzeba sie ugadac na jakis konkretny termin zeby nas wiecej bylo, jakas komunikacja glosowa i bedzie fhui zabawy. Ja przed chwila poteznie ryczalem jak Figaro robi smasha w moja strone a ja skacze do gory patrzac jak jego truchlo leci w przepasc xD staralem sie tez nie wkurfiac jak mnie w pierwszej walce Marthem naklepal xd

Opublikowano

Jakiś Skype jo?

Opublikowano

Wez zmien ten avatar xd

Tak, skype wystarczy, byle byla jakas komunikacja coby sobie tipami rzucac czy ugadac sie szybko na partyjke, bo message system na Wii U to przeciez jakies sredniowiecze jest.

Opublikowano

To ilu z Was gra i ma zamiar dłużej niż ten weekend? Bo jeśli sporo to wezmę gierkę i napie.rdalamy.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

ja bede na bank gral, bo potrzebowal jakiejs totalnie innej, nowej i swiezej (dla mnie) bijatyki.

Opublikowano

Na MK8 mam wybite, ale jak ktos ogarnie skajpa i zarzuci data/godzina na smasha to bede.

Opublikowano

(pipi)a teraz zaczeliscie w to grać? Kiedy w grudniu sprzedałem bo nikogo do gry znaleźć nie mogłem. ...

Opublikowano

(pipi)a teraz zaczeliscie w to grać? Kiedy w grudniu sprzedałem bo nikogo do gry znaleźć nie mogłem. ...

:dunno:

Okej, to kto sie jutro pisze na granie? Figaro? Czezky? Orzeszunio? Darth Astmer? Jeez? SPRAWA TA JEST POWAZNA :cool:

Opublikowano

Ja nadal rzadko kiedy bywam w akademiku, a nadal nie mam z powrotem mojego Smasha także :dunno: Ale na 3DSie chętnie :lapka:

Opublikowano

Wszyscy pisali ze beda grali, no to pytam czy gramy, a tu kurcze cos slaby odzew, szkoda :frog:

Opublikowano

w środę gramy

Opublikowano

No jakby co to mam 1 chetnego non stop na granie po mojej stronie internetu, wiec bedzie nas 3.

Opublikowano

thumbs-up-gif.gif

ściągnę dzisiaj demo na 3dsa żeby lipy nie było xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Eee, w grze dla funu lipy nie bedzie, poza tym "miesnie pamietaja" xdd

Opublikowano

Z randomami grac nie chce, w to sie najlepiej ciora ze znajomymi dla beki lub w "For Glory" dla competitive 1vs1 :cool: