Opublikowano 8 stycznia 20169 l Gra jest kotem, trzeba znac dokladnie kazdy jeden cios i w jakiej sytuacji sie nadaje. Plus ciezkie combosy.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Ok, pogralem dluzej, tym razem z Ukyem i stwierdzam mesjasza napieprzanek. Pora spac
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Kim grasz? Mi Adult Link najbardziej podpasował, ale teraz zamierzam kimś innym grać
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Kim grasz? Mi Adult Link najbardziej podpasował, ale teraz zamierzam kimś innym grać Toon Link >> Adult Link
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Kim grasz? Mi Adult Link najbardziej podpasował, ale teraz zamierzam kimś innym grać Adult Link i czasem Ike, mysle tez nad ogarnieciem Shulka. edit: Wlasnie z Figarem pogralem chwile, pany trzeba sie ugadac na jakis konkretny termin zeby nas wiecej bylo, jakas komunikacja glosowa i bedzie fhui zabawy. Ja przed chwila poteznie ryczalem jak Figaro robi smasha w moja strone a ja skacze do gory patrzac jak jego truchlo leci w przepasc xD staralem sie tez nie wkurfiac jak mnie w pierwszej walce Marthem naklepal xd
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Wez zmien ten avatar xd Tak, skype wystarczy, byle byla jakas komunikacja coby sobie tipami rzucac czy ugadac sie szybko na partyjke, bo message system na Wii U to przeciez jakies sredniowiecze jest.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Autor potwierdzam, jakiś skajp, piwko i paru ludzi = wyczuwam niezłą bekę.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l To ilu z Was gra i ma zamiar dłużej niż ten weekend? Bo jeśli sporo to wezmę gierkę i napie.rdalamy. Edytowane 10 stycznia 20169 l przez XM.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l ja bede na bank gral, bo potrzebowal jakiejs totalnie innej, nowej i swiezej (dla mnie) bijatyki.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Na MK8 mam wybite, ale jak ktos ogarnie skajpa i zarzuci data/godzina na smasha to bede.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l (pipi)a teraz zaczeliscie w to grać? Kiedy w grudniu sprzedałem bo nikogo do gry znaleźć nie mogłem. ...
Opublikowano 10 stycznia 20169 l (pipi)a teraz zaczeliscie w to grać? Kiedy w grudniu sprzedałem bo nikogo do gry znaleźć nie mogłem. ... Okej, to kto sie jutro pisze na granie? Figaro? Czezky? Orzeszunio? Darth Astmer? Jeez? SPRAWA TA JEST POWAZNA
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Ja nadal rzadko kiedy bywam w akademiku, a nadal nie mam z powrotem mojego Smasha także Ale na 3DSie chętnie
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Wszyscy pisali ze beda grali, no to pytam czy gramy, a tu kurcze cos slaby odzew, szkoda
Opublikowano 11 stycznia 20169 l No jakby co to mam 1 chetnego non stop na granie po mojej stronie internetu, wiec bedzie nas 3.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l ściągnę dzisiaj demo na 3dsa żeby lipy nie było xD Edytowane 11 stycznia 20169 l przez ragus
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Eee, w grze dla funu lipy nie bedzie, poza tym "miesnie pamietaja" xdd
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Z randomami grac nie chce, w to sie najlepiej ciora ze znajomymi dla beki lub w "For Glory" dla competitive 1vs1