Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 4 Golden

Featured Replies

Opublikowano

Czyli rimejk bestseller, gral ktos? Banda dzieciakow szukajaca mordercy ktory zabija ludzi wrzucajac ich do telewizora, gierka jest w niektorych regionach najlepiej sprzedajaca sie gra na Vite. Sam ja zaliczylem 2 razy i nastepne zaliczenie w drodze, jak dla mnie jedna z najlepszych gier do jazzu. A jak Wasze opinie na jej temat? :)

Edytowane przez Frostbite

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest temat w dziale rpg

Opublikowano

Do usuniecia w takim razie ;(

Edytowane przez Frostbite

Opublikowano

Od dzis promo na PSN:

Persona 4 Golden (PS Vita)
Was £34.99/€39.99/AU$54.95, Now £14.99/€19.99/AU$24.95
Additional 10% discount for PS Plus members

Opublikowano

tyle samo co bylo w dealch swiatecznych, kto lubi jrpg niech bierze - totalny klasyk i jeden z najlepszych jrpg ever

Opublikowano

Nigdy w tego tupu gre nie grałem więc kupiłem, zobaczymy. Biorąc pod uwagę jak długo w gry gram to może do końca roku ją przejdę :D.

Opublikowano

przezyj pierwsze 8-10h bo tyle mniej wiecej trwa wstep i powolne odkrywanie wszystkich elementow systemu gry gdzie prowadzi nas ona za raczke i praktycznie tylko wciskamy X, potem dopiero mamy dowolnosc i swobode

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Hmm w sumie dobrze ze kupilem wersje pudelkowo za 60 pare zl w licytacji bo i tak wyszlo taniej niz to promo no i miejsce na gry z plusa zaoszczedzone na karcie

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie grałem wcześniej w żadne Persony, ale czytam, że czwórką wszyscy się zachwycają. Obecnie mam możliwość wyrwania nówki za 110. Warto? Jak w ogóle wypada tu fabuła, ilość czasu potrzebnego na grindowanie postaci i system walki? Jest tu np. coś ocierającego się o crafting ekwipunku lub typowe zbieractwo/farming części potrzebnych do jego wytwarzania?

Opublikowano

pokemony skrzyzowane z japonskim symulatorem nastolatka

nie ma craftingu itemow jest zbieranie pokemonow (tu sie nazywaja persony) i ich krzyzowki w celu uzyskania lepszych person, lepsze persony= sielniejsza, magia, lepsze czary, lepsze specjale

w dzien chodzisz na zajecia do szkoly, podrywasz laski, chodzisz nayebac sie do knajpy albo ogladasz reklamy z kuzynka - to wszystko podbija statystyki i wiezi miedzy bohaterami, lepsze wiezi=lepsze specjale

w nocy wchodzisz do tv i masz rasowego dungeon crawlera z bossami na koncu, system walki klasyczny turowy, co wiecej gra nie narzuca praktycznie kiedy mozesz wejsc do tv, robisz to kiedy chcesz, odgornie masz tylko narzucone, ze do ktoregos dnia w kalendarzu musisz wykonac jakies zadanie

fabula - japonskie scooby doo ;)