Opublikowano 24 grudnia 20159 l Mozna przerzucic poki z x/y do ruby/sapphire razem z itemami? Bo do banku bez itemow mozna wrzucac z tego co pamietam.
Opublikowano 3 czerwca 20187 l Pytanko mam, ostatnie poki jakie grałem to Blue, warto kupić któreś z tego tematu a dopiero kiedyś x/y potem sun/moon czy lepiej od razu atakować nowsze?
Opublikowano 4 czerwca 20187 l Kupiłem Alpha Sapphire, dlatego, że nie pamiętałem już o co chodzi we wcześniejszych częściach, a że gra prosta to była dobra wstawka dla mnie przed Sun i Moon.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Rzutem na taśmę liga rozjebana, takie średnie te poksy bym powiedział.3DS teraz odpocznie, bo czas na Switcha 2.
Opublikowano 11 czerwca11 cze Wiem, ale już nie mam siły, może wrócę kiedyś. Trzeba przeplatać oldschool z nowościami żeby nie zwariować :)