Opublikowano 19 lutego 201510 l Tak krótki czas mógł się skojarzyć tylko z jednym. To dzięki forumkowi, który na każdym kroku w każdym wpisie i statusie przypomina mi o tym
Opublikowano 20 lutego 201510 l Czemu moja zagadkę olaliscie? :-( Nie odpowiedziales na moj strzal Rayos, Titanfall?
Opublikowano 20 lutego 201510 l No dlatego właśnie pytałem czy zagadka Rayosa rozwiązana bo ktoś dalej dawał kolejne obrazki.
Opublikowano 20 lutego 201510 l Nie zauważyłem, nie, nie titanfall. W sumie to niech ktoś zada bo przesadziłem z moją zagadką. Gra to oczywiście the order 1886. Dlaczego? Na obrazku mamy żołnierza walczącego z apaczem Geronimo. W 1886 było zakończenie wojny między amerykańcami a Indianami, którymi dowodził właśnie Geronimo #znawcaHistorii (i wikipedii) Edytowane 20 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 20 lutego 201510 l loool, ja myslalem ze Geronimoooo odnosilo sie do spadania, czyli fall a pif paf no to wiadomo, shooter
Opublikowano 20 lutego 201510 l GTA IV - bo kręgle i niko podróżuje po świecie (no wiem, że nie, ale spróbuję)
Opublikowano 21 lutego 201510 l SSX 2012? - podobnie wyglądał interfejs wyboru stoku/pasma górskiego, po którym się chciało jechać.
Opublikowano 22 lutego 201510 l Nie. Ale z oczami dobry trop... Jak z oczami dobry trop no to moze ... Okemi?