Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szukajka serwerów Splatterladder pokazuje mi obecnie 661 serwerów. Niezły wynik jak na 13letnią grę:

Pewnie wiecej serverow niz w Killzonie xD

killzone nie potrzebuje serwerów bo jak masz pracę i życie to offline z zupełności wystarcza.

Killzone nie potrzebuje serwerów, bo płyta z grą jest raz w napędzie konsoli, a potem trafia na handel

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I co? Zadowolony z siebie? Zobaczymy jak Ty zalozysz rodzinę i będziesz posiadać coś takiego jak rachunki. Zobaczymy co wybierzesz - killzone do kolekcji na półkę czy kilka pyrów więcej dla dzieciaka. Zobaczymy. Dzięki Sony każdy tatuś może po skończeniu epickiej kampanii sprzedać grę dzięki rewolucyjnemu braku DRM. MS za to chęcią always online i grami z MP na wiele godzin z działającymi serwerami próbuje sprytnie zniszczyć młode rodziny.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to Plejstejszyn wymaga Online do pełnego działania.

Opublikowano

Reasumując - działający online rakiem branży ;)

Opublikowano

I co? Zadowolony z siebie? Zobaczymy jak Ty zalozysz rodzinę i będziesz posiadać coś takiego jak rachunki. Zobaczymy co wybierzesz - killzone do kolekcji na półkę czy kilka pyrów więcej dla dzieciaka. Zobaczymy. Dzięki Sony każdy tatuś może po skończeniu epickiej kampanii sprzedać grę dzięki rewolucyjnemu braku DRM. MS za to chęcią always online i grami z MP na wiele godzin z działającymi serwerami próbuje sprytnie zniszczyć młode rodziny.

Poruszyła mnie Twa historia. Nie ma pyrów nie ma grania. Proste. No chyba że dzieci przychodzą do Ciebie i pytają: "Tato, tato. Możemy sprzedać butelki po piwie i kupić chleb?" A Ty na to:" Oj dzieci co byście bez mnie zrobily?"

Opublikowano

Chętnie bym pyknal w ET z forumkiem. Ktoś coś w weekend?

dawaj bartek, gram tera!

Opublikowano

Tylko plejsztesjzyn <3

Co to za gra od 1:54?
Opublikowano

Ostatnio odnoszę wrażenie, że teka dostał w jakimś spadku kilka nieruchomości w centrum miasta i jedyne co robi to pobiera co miesiąc kasę z ich wynajmu i całymi dniami gra w gry.

Opublikowano

Chętnie bym pyknal w ET z forumkiem. Ktoś coś w weekend?

dawaj bartek, gram tera!

Nie mam czasu.
Opublikowano

Tylko plejsztesjzyn <3

Co to za gra od 1:54?

Folklore.

Opublikowano

Ostatnio odnoszę wrażenie, że teka dostał w jakimś spadku kilka nieruchomości w centrum miasta i jedyne co robi to pobiera co miesiąc kasę z ich wynajmu i całymi dniami gra w gry.

jedną kawalerkę 23m2 i wynajmuje za 1500zł.

Opublikowano

Kupiles playstation 4?

Tak od waldka.
Opublikowano

jedną kawalerkę 23m2 i wynajmuje za 1500zł.

Na tanie jedzenie i internet żeby pobierać romy z emuparadise wystarczy, zazdro.

Opublikowano

Na tanie jedzenie i internet żeby pobierać romy z emuparadise wystarczy, zazdro.

coolroms. gdybym był zamożnym człowiekiem to dawno już zagrawałbym się w knack, infamous second son, resogun, infamous first light i driveclub na mojej 55 calowej bravii.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

coolroms. gdybym był zamożnym człowiekiem to dawno już zagrawałbym się w knack, infamous second son, resogun, infamous first light i driveclub na mojej 55 calowej bravii.

Direct link with ads and timer pope.gif

Opublikowano

Żeby reasumować trzeba pierw podsumować, nawet w CW hue hue. Jezu jakie to h.ujowe wytkać komuś błędy językowe.

Opublikowano

ostatnio cały czas reklama counter strike nexus: zombies leci jak czekam te 15 sekund :(.

Opublikowano

teka jak już wypisujesz tv to koniecznie model, bez tego się nie liczy!

Opublikowano

Żeby reasumować trzeba pierw podsumować, nawet w CW hue hue. Jezu jakie to h.ujowe wytkać komuś błędy językowe.

Podsumował zdaje się Figaro, wszystko się zgadza :)

Opublikowano

teka jak już wypisujesz tv to koniecznie model, bez tego się nie liczy!

nie znam się na telewizorach, ale jak będę kupował to na pewno ten sam model który ma mój dobry kolega Yeti. 

Opublikowano

dobra teka nie fantazjuj tylko bierz już tego xboxa, bo jest 60gb hejlo do ściągnięcia

Opublikowano

dobra teka nie fantazjuj tylko bierz już tego xboxa, bo jest 60gb hejlo do ściągnięcia

60 gigabajtów ładunku wprost na twarze xbotów, ehh, chciałbym mieć xboxa... ;///

Opublikowano

ja skasowalem swojego pre-ordera i biore cyforwa wersje jednak <jaranko> 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.