Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bloodborn bedzie 7/10 max, to jest sufit dla gier na ps4, kiedy sie obudzisz?

Poproszę bana dla tego pana za sianie herezji.

BloodBorne to będzie GOTY 2015, mogę się z tobą założyć.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z cyklu rozważania filozoficzne:
W CW nigdy nie rozumiałem jednej rzeczy, kłótnie, trolling to esencja, ale po kiego przekonujecie się nawzajem do wybranej konsoli?

Do tematu kupna konsoli przy premierze, wybór indywidualny.  Ja zwykle staram się, którąś mieć na premierę. End of story, zawsze znajdzie się coś do grania. W tej generacji pomogło to, że akurat sprzedawałem jedną ze swoich gitar, więc zakup nowego tv dopełniłem konsolą.

Dobrze dla Ninny, choć liczba wysłanych WiiU do sklepów zdecydowanie nie powala ;/  W dobrych wynikach pomógł mocny dolar i dobra, choć jednak lekko zawodząca sprzedaż 3DS (prawdopodobnie nie spełnią planów sprzedażowych).

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Generalnie to ludzie od marketingu xboxa powinni mi płacić, ale dla wszystkich którzy się wahają między ps4 a xbox one zrobiłem ikonografikę (grafik płakał jak projektował :teehee:)

UwNCHOl.jpg

kontra to

KmtEjW.jpg

WOW, wybrałeś najlepsze ex'y na jednej platformie, a na drugiej pokazałeś tylko te najgorsze. Też tak potrafię:

15cztp2.jpg

VS

21jaw6x.jpg

:yao:

Opublikowano

Gierki ze store'a, ok. w takim poprzednią generację wygrywa zdecydowanie X360. Do tego 2 z nich do ogrania dla każdego fana Playstation na swoim PCecie.

Opublikowano

siarczyste bomby prawdy MBeniek

Opublikowano

Hendrix idź stąd, nie czujesz klimatu.

Opublikowano

Do tego 2 z nich do ogrania dla każdego fana Playstation na swoim PCecie.

tak sie ciesze ze w ryse, titanfall czy dr3 zagram tylko i wylacznie na xbox one

Opublikowano

beka z Ryse, pamietam jak boty sie panoszyly na forum ze idzie pierwszy historyczny rewolucyjny tytul, prawdziwy next-gen. Wszedzie wklejanie filmikow jak to wyglada i "biedne Sony". A jak przyszlo co do czego nikt w to nie gra, gra zalega w bargain bins w USA za 10-20$ i smiech na sali.

Nic dziwnego ze chlopaki sa tacy agresywni i probuja tutaj czegos dowiesc. :sir:

Opublikowano

Do tego 2 z nich do ogrania dla każdego fana Playstation na swoim PCecie.

tak sie ciesze ze w ryse, titanfall czy dr3 zagram tylko i wylacznie na xbox one

Nikt nie twierdzi, że jest inaczej, ale to zawsze klapki wyciągają argument "ogram na swoim PC". Nie zmienia to tego, że lepszych exów-exów na Xa jest więcej :unknown:

Rysem jarają się ludzie, którzy uważają takie perełki jak Killzone czy Knack za dobre szpile. No jajcarze jednym słowem.

Opublikowano

ryse to dobry popkorniak na kilka godzin, wygląda nieźle ale nie dostarcza wielu godzin znakomitej rozgrywki tak jak exy sony z tego okresu takie jak knack czy killzone: shadowfall.

Opublikowano

Hendrix idź stąd, nie czujesz klimatu.

E tam, za długo tu zaglądam, poza tym nic mnie tak nie bawi, no może kłótnie kibiców FCB i Realu Madryt jeszcze.

Opublikowano

Przeczytałem recenzję Mordoru, serdecznie polecam. Ja chyba złą grę z torrentów ściągnąłem.

Opublikowano

Ficus, dlaczego mialoby nas zloscic, ze nie dostaniemy zadnego exa w 1 polowie przyszlego roku jak liczac ogolem oba okresy (koniec tego roku, poczatek przyszlego) jest ich tyle samo na obie platformy? Chyba lepiej dostac gry wczesniej i ogrywac w kolejnosci jakiej sie chce niz czekac i sie zastanawiac czy nie przeloza premiery?

Ogrywasz wszystko na premiere?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

ficuś, tu masz ofertę microsoftu na pierwszą połowę 2015:

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przeczytałem recenzję Mordoru, serdecznie polecam. Ja chyba złą grę z torrentów ściągnąłem.

I co? Jednak 10-/10?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

aha czyli znowu podwojna moralnosc, teraz nie ma exow na ps4 to beka (choc sa - first light, lbp3, driveclub - nie sa super oceniane ale sa) ale jak przez pol roku w 2015 xbox ich miec nie bedzie to przeciez nic sie nie stalo

Opublikowano

Ficuś, bomba prawdy.

A co do exów to jeżeli LBP3 czy GG Xrd nie okaże się mega szpilami na 9/10 to będę musiał przyznać z wielkim bólem serca, że rok 2014 był lepszy po stronie X-boksa 720p

Opublikowano

Demko guilty gear ograj.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma żadnej nowej konsoli i z całą świadomością tego co się dzieje w obozie Sony jako pierwszą bierze PS4, to śmiech na sali. PS4 przegrywa za równo z WiiU jak i Xone grami, a konsola MS gniecie PS4 do tego infrastrukturą, z którą na maszynie Japończyków jest gorzej z miesiąca na miesiąc (PSN w ostatnim czasie kładły premiery Minecrafta, ataki DDOS, zapowiedziane i niezapowiedziane "konserwacje" itd.), flagowa produkcja Sony na koniec tego roku nie dosyć, że zawartości ma mniej niż Forza 4.5 z której klapki tak się nabijały, to jeszcze sieciowo leży i kwiczy od 3 tygodni, a ludziom którzy piszą do Sony o słuszny zwrot kasy pokazują wała. Do tego cieszą się jak Sony raz na rok zaktualizuje system konsoli, gdzie na Xone podobne zmiany są praktycznie co miesiąc - dwa.

Żal mi klapków, bo sami sobie wmawiają - bo tym co mają WiiU albo Xone to nic nie wmówią, bo ci się z nich tylko śmieją pod nosem - że jest dobrze bo w lutym 2015 wyjdzie BB. I tak od 2013, opieranie swoich nadziei na jednej grze, która kiedyś tam wyjdzie, a obecnie największe emocje wywołuje kulawy PSN i obawy, które już się tlą w podświadomości, a mianowicie co to będzie w święta, gdy miliony ludzi siądzie do swoich konsol i czy klapki dadzą radę w cokolwiek zagrać bo im się przypadkiem PSN na tydzień nie wysypie jak obecnie Store na PS3.

Do tego po cichu modlą się żeby Xone jednak wywinął kozła, żeby MS jednak tych gier o których już na 2015/16 wiemy, nie wydawał, bo okazuje się że jedyną realną szansą na poparcie zakupu PS4 jest jakaś porażka konkurencji, a nie o ironio dobry stan PS.

Opublikowano

@Guernica, Nie ogarniam tego japońskiego PS Store, nie mogę tego ściągnąć.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie masz skryptu na kitajski PS Store?  :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ficuś, bomba prawdy.

A co do exów to jeżeli LBP3 czy GG Xrd nie okaże się mega szpilami na 9/10 to będę musiał przyznać z wielkim bólem serca, że rok 2014 był lepszy po stronie X-boksa 720p

GG Xrd dla fanow 2d na pewno bedzie mega, ale wielu napisze, ze bijatyki 2d nikogo (w sumie prawda - sprzedazowo to na pewno nie bedzie petarda)

LBP3 - tu bym sie bal mimo wszystko, nowosci zbyt wielu nie widze, jakos mnie to nie przekonuje, developer tez bez dobrego cv, choc to samo bylo z czescia na vite, a wyszla odslona nawet lepsza niz czesci robione przez media molecule

Opublikowano

serio Dave wierzyles, ze dev, ktory calkowicie nie ogarnia frameratu na konsolach nagle magicznie osiagnie betonowe 60fps na ps4?

Na pc też sobie nie radzi, w pierwszym Dark Souls bez fanowskich patchy jest blokada na 30fps.

Opublikowano

aha czyli znowu podwojna moralnosc, teraz nie ma exow na ps4 to beka (choc sa - first light, lbp3, driveclub - nie sa super oceniane ale sa) ale jak przez pol roku w 2015 xbox ich miec nie bedzie to przeciez nic sie nie stalo

Podwójna moralnosc to jest u was, bo sobie wybieracie jakies konkretne okresy w czasie do porownan. My krecimy beke ze wszystkich exow ps4, bo jest ich malo i najlepszy ma srednia 80%, a wasza ostatnia deska ratunku jest wybrac maly odcinek czasu i ratowac sie, ze wtedy na xbone nic nie wychodzi, bez brania pod uwage biblioteki tytulow.

Nie bez przyczyny zwiecie sie klapy, klapy na oczach caly czas.

PS. podawanie dlc jako exa to beka stulecia, ale was sony wytresowalo, da dlc w pudelku i cieszcie sie, ze wychodza gry, o hui...

Edytowane przez Copper

Opublikowano

hahaha no kolejny fail - bociku drogi, beka z xbox one byla od poczatku - z zapowiedzi drm, z always online itp, z biednego systemu, z biedy braku wielu opcji, beka byla z exow typu ryse, beka byla, ze te exy i tak jednak wychodza na pc, beka byla z titanfail, ktore wyglada jak srednia gra na 360, beka byla z gorzej dzialajacych i wygladajach multiplatform, beka byla z 10% z kinnecta, beka z czasowego super exa tomb raider itp

to wy dzieci betonu wybraliscie sobie kontretny malutki okres - jesien tego roku gdzie wreszcie pojawil sie jakis konkretny tytul horizon2 i wyjdzie pare exow, gdzie sony w tej samej jesieni zaliczylo wpadke z driveclubem i fail z infrastruktura sieciowa psn

BEKA z waszej podwojnej moralnosci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.