Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Logika botów - piksele w Plusie guwno obesrane do ogrania na komorce, pixele w GwG, kozak giera, ależ to genialne, trzeba zagrać, żeby szanować, itd.

i jak tu dyskutować z botami.

Dla mnie oby dwie oferty to guwna obesrane, z lekką przwagą GwG za całkiem fajne red faction na x360tke.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak Red Faction to tylko na PC z mapą szklarnią.

Opublikowano

jak red faction to tylko. Plus te zniszczenia battlefield może się schować.

Ale Goryl też nie jest głupi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ogrywam teraz Shadow of Mordor i co prawda bawie sie dobrze, ale serio 10-/10? Walka jest efektowna, ale przeciez to samo mialem juz w 2009 roku, graficznie daje rade, system nemesis jest swietny, ale mapa, na ktora jestesmy wrzuceni to go wno obesrane i nie czerpie zadnej przyjemnosci z biegania po niej. Po 5h daje naciagane 7+/10 i nie rozumiem skad az taki zachwyt nad ta gra w necie. Pewnie to przez to, ze nie ogladalem nigdy LOTRa i uniwersum jest mi kompletnie obce.

Nie dlatego, po prostu gra jest ok, takie -10/10.

Wlasciwie to nie ma znaczenia. Wazne, ze gram w to na NadKonsoli PlayStation 4  :cool:

Opublikowano

Jeszcze jedno napiszę o Volgarru. Figaro tak ładnie pisał o demon's souls, coś jak "tylko ty, twój miecz i boss w sprawiedliwej walce", W Volgarr the Viking jesteś ty, d-pad, przycisk ataku, przycisk skoku i wzorowy side-scrollerowy gameplay.

Opublikowano

Panowie jakim cudem o tym tu cisza chyba że było to sorry (nie mam dzisiaj ochoty nadrabiania tylu stron czytając ich post za postem) ?

Ponad 3 lata po wielkim włamaniu do PlayStation Network, ktoś postanowił pomyszkować w zabezpieczeniach Sony i niestety - znalazł lukę, która pozwala na całkowity dostęp do danych przechowywanych na serwerach.

O sprawie poinformował niemiecki serwis Golem.de. Jak donoszą zachodni sąsiedzi, odkrycia dokonał ekspert od zabezpieczeń - Aria Akhavan. Po swoim odkryciu poinformował on Sony, ale przez 2 tygodnie nie doczekał się jakiejkolwiek odpowiedzi lub reakcji.

Błąd tkwi w bazie operującej na SQL, a całość polega na użyciu techniki SQL injection. Arkhavan testował całość na stronie Sony preparując odpowiedni link, dzięki czemu w przeglądarce wyświetliła mu się zawartość bazy danych PSN.

Zaskakujące jest, że Sony podchodzi tak lekceważąco do tak krytycznych spraw, kompletnie nie wyciągając wniosków z wcześniejszej historii. Inna sprawa, że publiczne chwalenie się włamaniem do serwisów też nie jest zbyt mądrym pomysłem.

Źródło: http://www.golem.de/news/sql-injection-sicherheitsluecke-erlaubt-zugriff-auf-sony-kundendaten-1410-110199.html

http://www.pssite.com/news-37426-psn_znowu_dziurawe___ktos_odnalazl_luki_w_sieci_sony.html

Ech to Sony tylko Kolor Zielony tylko XBOX

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jeszcze jedno napiszę o Volgarru. Figaro tak ładnie pisał o demon's souls, coś jak "tylko ty, twój miecz i boss w sprawiedliwej walce", W Volgarr the Viking jesteś ty, d-pad, przycisk ataku, przycisk skoku i wzorowy side-scrollerowy gameplay.

brzmi jak shovel knight.

Opublikowano

Panowie jakim cudem o tym tu cisza chyba że było to sorry (nie mam dzisiaj ochoty nadrabiania tylu stron czytając ich post za postem) ?

Ponad 3 lata po wielkim włamaniu do PlayStation Network, ktoś postanowił pomyszkować w zabezpieczeniach Sony i niestety - znalazł lukę, która pozwala na całkowity dostęp do danych przechowywanych na serwerach.

O sprawie poinformował niemiecki serwis Golem.de. Jak donoszą zachodni sąsiedzi, odkrycia dokonał ekspert od zabezpieczeń - Aria Akhavan. Po swoim odkryciu poinformował on Sony, ale przez 2 tygodnie nie doczekał się jakiejkolwiek odpowiedzi lub reakcji.

Błąd tkwi w bazie operującej na SQL, a całość polega na użyciu techniki SQL injection. Arkhavan testował całość na stronie Sony preparując odpowiedni link, dzięki czemu w przeglądarce wyświetliła mu się zawartość bazy danych PSN.

Zaskakujące jest, że Sony podchodzi tak lekceważąco do tak krytycznych spraw, kompletnie nie wyciągając wniosków z wcześniejszej historii. Inna sprawa, że publiczne chwalenie się włamaniem do serwisów też nie jest zbyt mądrym pomysłem.

Źródło: http://www.golem.de/news/sql-injection-sicherheitsluecke-erlaubt-zugriff-auf-sony-kundendaten-1410-110199.html

http://www.pssite.com/news-37426-psn_znowu_dziurawe___ktos_odnalazl_luki_w_sieci_sony.html

Ech to Sony tylko Kolor Zielony tylko XBOX

co ty nic się nie stało, gierki jeszcze dostaniemy pewnie na ps4 :fsg:

Opublikowano

brzmi jak shovel knight.

No i Volgarr jest bardzo trudny, ale tak naprawdę. Bardzo, bardzo, bardzo trudny. Ja nie dałem rady przejść, przechodzenie tej gry wymaga nauczenia się na pamięć rozkładu przeciwników, wyznaczenia po prostu krok po kroku schematu działań. Mógłby ktoś powiedzieć, że nie w tej grze miejsca na improwizację, bo to prawda, ale ja kupuję taką konwencję.

Opublikowano

brzmi jak shovel knight.

Shovel Knight GOTY.

Opublikowano

Czekam az na 3ds wyjdzie i biore z miejsca.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

nadal na europejskim eShopie nie ma? o_O

Opublikowano

Nie, w ogóle chyba na 3ds nie wyszło jeszcze? Na fb coś pisali że listopad.

Opublikowano

nadal na europejskim eShopie nie ma? o_O

Wkur,wia mnie to niemiłosiernie, ale nie.

Opublikowano

wiem że nowy Dragon Age nikogo ( oprócz mnie :sorcerer: ) , ale też będzie chodził w 900p na One

Opublikowano

no to niech wychodzi bo głupio tak na pececie grać, a tak jak kidnappa pisze gierka GOTY.

Opublikowano

Jakieś ploty czytałem że 6 listopad, czyli kolejny update sklepu.

Opublikowano

mam pytanie kiedy premiera DriveClub Playstation + edition ?

Opublikowano

mam pytanie kiedy premiera DriveClub Playstation + edition ?

na święta będzie w prezencie akurat razem ze śniegiem.

Opublikowano

Driveclub pokrytyśnigiem? SEEMS LEGIT.

Opublikowano

PSN działa? Pograł bym w coś na pleju bo mam dosyć glorious 1080p 60fps na pc. 

Opublikowano

PSN działa? Pograł bym w coś na pleju bo mam dosyć glorious 1080p 60fps na pc. 

Włączyłem wczoraj store na ps3 to mi tak zwiesiło konsolę, że musiałem odłączyć konsolę z prądu. Włączyłem drugi raz - nic się nie wyświetlało w sklepiku, ale przynajmniej mogłem wrócić do menu.

Opublikowano

twoja wina, że nie przeinstalowałeś.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.