Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pozdrawiam hejterow Sony i M$ :D

21eoxea.jpg

Słitaśne :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

skonczylem dzisiaj shadow of mordor i jakie bylo moje zdziwienie, gdy podczas

ostatniej bitwy spotkalem ryjobija dowadzacego swoim oddzialem urukow. ryjobij dobil mnie na samym poczatku gry czym zasluzyl sobie na awans na kapitana, pozniej pokonal wyzszych ranga kapitanow i stal sie wodzem. ja jednak nie odpuscilem i postanowilem wyzwac ryjobija na pojedynek, pokonalem go, a on po pewnym czasie wrocil z maska na twarzy i cos tam odgrazal sie, ze zaraz ze mna skonczy. powiem wam, ze autentycznie ucieszylem sie, gdy spotkalem tego goscia na koncu gry. goscia, ktorego przeciez nie byloby tam gdzie skonczyl, gdyby nie to ze calkowicie przez przypadek machnal swoim mieczem i zabil mnie na poczatku gry

zrobilo to na mnie dosc spore wrazenie 

Opublikowano

skonczylem dzisiaj shadow of mordor i jakie bylo moje zdziwienie, gdy podczas

ostatniej bitwy spotkalem ryjobija dowadzacego swoim oddzialem urukow. ryjobij dobil mnie na samym poczatku gry czym zasluzyl sobie na awans na kapitana, pozniej pokonal wyzszych ranga kapitanow i stal sie wodzem. ja jednak nie odpuscilem i postanowilem wyzwac ryjobija na pojedynek, pokonalem go, a on po pewnym czasie wrocil z maska na twarzy i cos tam odgrazal sie, ze zaraz ze mna skonczy. powiem wam, ze autentycznie ucieszylem sie, gdy spotkalem tego goscia na koncu gry. goscia, ktorego przeciez nie byloby tam gdzie skonczyl, gdyby nie to ze calkowicie przez przypadek machnal swoim mieczem i zabil mnie na poczatku gry

zrobilo to na mnie dosc spore wrazenie 

No ale wciaz ... -10/10 ?

CU6BWqD.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dynia jako kandydat do kolejnej emotki? :banderas:

Opublikowano

Zrobilem dla siebie, bede ocenial beke z PS4 w dyniach.

Dzisiaj np z Evolve i rano z konserwa beke oceniam na jakies ...

CU6BWqD.pngCU6BWqD.pngCU6BWqD.png  / 10

Opublikowano

@bansai

kazda gra ogrywana na nadkonsoli z automatu dostaje 10/10

a tak powaznie to 7/10, wiecej shadow of mordor nie dam

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Zgodze sie z ocena w spoilerze, sam wbilem platyne, dosc przyjemne doswiadczenie, nie zaluje ani grosza wydanego na te pozycje w dzien premiery. Nemesis system to ciekawa innowacja, jednak fabula i misje w tej grze wolaja o pomste do nieba i mocno obnizaja koncowa ocene, jak w sequelu poprawia te 2 rzeczy to bedzie mocarz.

Opublikowano

B1TYJ2dCYAED4Xd.jpg

To jak, konczymy wojne i podajemy sobie rece czy nadal bedziemy sobie skakac do gardel?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jak, konczymy wojne i podajemy sobie rece czy nadal bedziemy sobie skakac do gardel?

CU6BWqD.png

Opublikowano

ja tam was prawie zawsze lubiłem :daddy:

Opublikowano

Może ktoś mi opisać jakąś misje z SO ?

Opublikowano

to co napisales + dodalbym do tego okropna mape swiata. jak biegalem po niej to mialem wrazenie jakby osoba odpowiedzialna za stworzenie swiata wyrzygala sie na biurko i przeniosla to do gry. co nie zmienia faktu, ze bawilem sie bardzo fajnie, chociaz gorzej niz przy batmanach, do ktorych bym ta gierke porownal. a walka z

tym bialym ogrem to juz w ogole klon walki z (spoiler z batmana)

ulepszonymi przez jokera straznikami, albo bane'm

Opublikowano

@exact

Nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@exact

Nie.

Przecież nie pytałem Ciebie, Ty o grach nie masz pojęcia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

SO wygląda fenomenalnie inna sprawa że założenia tej gry zupełnie do mnie nie trafiają

Opublikowano

Ex4ct, napisz priv do Yetiego, najwiekszy znawca gier na tym forum. Liste z exami na 2016 dla ps4 odmawia codziennie jako pacierz.

Opublikowano

SO wygląda fenomenalnie inna sprawa że założenia tej gry zupełnie do mnie nie trafiają

i to w 900p!!

Opublikowano

Na oko redaktora psxe gra dziala w 720p.

(Slowa z recenzji, pelen profesjonalizm)

Proszę, nie zaczynajmy znów dyskusji o Polskiej branży dziennikarskiej dot. gier

Tylko Eurogamer

http://www.psmania.net/2014/10/assassins-creed-unity-bullshots-vs-in-game-graphics-comparison/

Jak mnie duma rozpiera, że nigdy nie grałem w żadnego assasina a w coda tylko do 4 części. 

Assasyny nie wszystkie są złe.

A Coda odpuściłeś w najlepszym momencie, chociaż w MW2 duuuuzo grałem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na oko redaktora psxe gra dziala w 720p.

(Slowa z recenzji, pelen profesjonalizm)

Z takim okiem Janusz pewnie gra na co dzień na PS4 :P

Opublikowano

MW2 było dobre, MW3 też ok. Warto było zagrać, bo jednak to dobra trylogia szczelanek, ale wszystko po MW3 to boże ratuj gó.wno obesr.ane.

Ah, pamiętam szitstorm z misją No Russians w MW2.

Opublikowano

http://www.psmania.net/2014/10/assassins-creed-unity-bullshots-vs-in-game-graphics-comparison/

Jak mnie duma rozpiera, że nigdy nie grałem w żadnego assasina a w coda tylko do 4 części. 

ja gralem ostatnio w black flag i z jednej strony dostalem calkiem fajna fabule (oprocz zje,banej koncowki), super klimat pirackiej przygody i bardzo przyjemna muzyke, a z drugiej lamerski system walki, kilka schematow misji powtarzajacych sie przez cala gre i takie sobie walki na morzu.

Opublikowano

Jednego coda w singlu przeszedłem, tego gdzie chyba ruscy robia

inwazje na usa

nawet nie wiem ktory to był. Do AC czuje obrzydzenie po trzeciej czesci.

Opublikowano

i to w 900p!!

Nie intersuje mnie to pisze jak jest.Gra wygląda swietnie ale koncept gry dla mnie z dupy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.